ΑΘΗΝΑ
06:04
|
03.05.2024
Την κύρια ανάκριση ανέλαβαν ένας τακτικός και δύο επίκουροι ανακριτές  μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε 104 κατηγορούμενους από την 25η Τακτική Ανακρίτρια.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τριμελής ομάδα δικαστικών αναλαμβάνει την διερεύνηση της άγριας δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη το βράδυ της 7ης Αυγούστου στη Νέα Φιλαδέλφεια από νεοναζί Κροάτες και Έλληνες χούλιγκαν.

Την κύρια ανάκριση ανέλαβαν ένας τακτικός και δύο επίκουροι ανακριτές  μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε 104 κατηγορούμενους από την 25η Τακτική Ανακρίτρια. Ειδικότερα, η 25η Τακτική Ανακρίτρια θα έχει στο πλευρό της 25η Τακτική Ανακρίτρια τον 14ο  Τακτικό Ανακριτή και την 20η Τακτική Ανακρίτρια που υπηρετούν στα θερινά τμήματα ως επικουρικοί.

Ως απόψε δεν έχει ταυτοποιηθεί ο δράστης ή οι δράστες της στυγερής δολοφονίας του αδικοχαμένου 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη, με τις αρμόδιες αρχές να περνούν από λεπτομερή έλεγχο όλα τα κινητά των 104 κατηγορουμένων, γενετικό υλικό και βίντεο, δίχως να έχει ακόμη εντοπιστεί το φονικό μαχαίρι που αφαίρεσαν τη ζωή του 29χρονου.

Οι έρευνες της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο γίνονται υπό την εποπτεία της προϊσταμένης της εισαγγελίας Εφετών Αθηνών Μαρίας Γκανέ σε άμεση και διαρκή επικοινωνία με τους εισαγγελείς Πρωτοδικών.

Νεότερα για το οπλοστάσιο των χούλιγκαν

Τα νεότερα από τις αστυνομικές έρευνες για τα όπλα που χρησιμοποίησαν οι χούλιγκαν για να σπείρουν τον τρόμο και το θάνατο δεν έχουν οδηγήσει ως απόψε στο μαχαίρι του φόνου που κατά τα φαινόμενα είναι τύπου κάραμπιτ.

Ωστόσο, από το σύνολο των 54 πειστηρίων που έχουν βρεθεί βάσει της δικογραφίας στα πεδία συμπλοκής των οπαδών αίσθηση προκαλούν τα πειστήρια Π.11 και Π.12, που αφορούν δυο αναδιπλούμενους σουγιάδες με μήκος 20 και 18 εκατοστά αντίστοιχα. Υπάρχουν επίσης και δυο μαχαίρια που είχαν εντοπιστεί στην κατοχή ενός 23χρονου και ενός 20χρονου Αλβανού, οι οποίοι είναι δύο από τους 105 συλληφθέντες. 

Επιπλέον, σήμερα βρέθηκαν στην περιοχή των επιθέσεων έξι δοκάρια, με μήκος μέχρι 1,80 μέτρα, στα οποία είχαν προσαρμόσει  καρφιά, και έχουν κηλίδες αίματος. 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εκστρατεία με επικεφαλής τη Χάλι Μπέρι με στόχο νομοσχέδιο για την εμμηνόπαυση

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας, Αναστάσιου

Νεκρός στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο 43χρονος αγνοούμενος από την Ημαθία

Μπλακάουτ (ξανά…) στην Κένυα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα