ΑΘΗΝΑ
08:26
|
07.05.2024
Αντιφασιστική συγκέντρωση ανήμερα της κηδείας του 29χρονου φίλου της ΑΕΚ αλλά και στη μνήμη των νεκρών Παύλου Φύσσα, Σαχζάτ Λουκμάν και άλλων δολοφονημένων από ναζί.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα καλεί αύριο Παρασκευή 11/8 η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ) με αφορμή τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Την Παρασκευή 11 Αυγούστου στις 5μμ κηδεύεται στην Ελευσίνα ο δολοφονημένος από τους φασίστες Μιχάλης Κατσούρης. Το αντιφασιστικό κίνημα τιμά τη μνήμη του Μιχάλη και απαιτεί την τιμωρία των δολοφόνων ναζί, όπως έκανε και κάνει για τους δολοφόνους του Παύλου Φύσσα, του Σαχζάτ Λουκμάν και όλων των θυμάτων των φασιστικών ταγμάτων εφόδου. Παράλληλα, δεν ξεχνούμε ούτε στιγμή τις ευθύνες της κυβέρνησης που έδωσε και δίνει κάλυψη στις φασιστικές εγκληματικές οργανώσεις που δρουν με τον μανδύα ‘πολιτικού κόμματος’, χθες της Χρυσής Αυγής, σήμερα των Σπαρτιατών», αναφέρει το κάλεσμα της ΚΕΕΡΦΑ στο Facebook.

H αντιφασιστική πικετοφορία στο Σύνταγμα, μπροστά στη Βουλή, θα πραγματοποιηθεί στις 7μμ. με σύνθημα: «Στη φυλακή οι δολοφόνοι νεοναζί! Να φύγει η κυβέρνηση που τους καλύπτει!»

Διαβάστε επίσης:


Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Λάρισα: 41χρονος μαχαίρωσε τον αδερφό του και τον φίλο του

Ένας Οκτώβρης δικός μας, της Ρωσίας και ολόκληρου του κόσμου-Μια έκκληση Ρώσων διανοουμένων και καλλιτεχνών

Τι πραγματικά συμβαίνει στη «Γη των όρθιων ανθρώπων»;

Αρμενία: Μεγάλη αντικυβερνητική διαδήλωση

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα