ΑΘΗΝΑ
08:16
|
06.05.2024
Λίγες ώρες πριν την επίσκεψη του προέδρου των ΗΠΑ στην Γιούτα, ο ύποπτος έπεσε νεκρός κατά τη διάρκεια εισβολής ειδικών πρακτόρων στο σπίτι του.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ειδικοί πράκτορες του FBI πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν άνδρα από τη Γιούτα, χθες Τετάρτη, ενώ προσπαθούσαν να τον συλλάβουν για φερόμενη απειλή κατά του προέδρου Τζο Μπάιντεν, λίγο πριν από το ταξίδι του προέδρου των ΗΠΑ στην Πολιτεία.

Σύμφωνα με το CNN, οι πράκτορες του FBI, αναγκάστηκαν να πυροβολήσουν καθώς κατά τη διάρκεια εφόδου στο σπίτι του υπόπτου, εκείνος έστρεψε όπλο εναντίον τους.

Ο Κρεγκ Ρόμπερτσον, αντιμετώπιζε τρεις ομοσπονδιακές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων απειλών κατά του προέδρου των ΗΠΑ και όπως ανέφεραν οι Αρχές, είχε στην κατοχή του ένα τουφέκι ελεύθερου σκοπευτή και πολλά άλλα πυροβόλα όπλα.

Κάποιες από τις απειλές που είχε εκτοξεύσει κατά του προέδρου των ΗΠΑ, έγιναν λίγο πριν το προγραμματισμένο ταξίδι του Μπάιντεν στη Γιούτα το απόγευμα της Τετάρτης.

«Μαθαίνω πως ο Μπάιντεν έρχεται στη Γιούτα», φέρεται να έγραψε ο ύποπτος σε διαδικτυακή πλατφόρμα, συμπληρώνοντας πως «ξεθάβει την φόρμα παραλλαγής και καθαρίζει το M24 (σ.σ. τουφέκι ελεύθερου σκοπευτή)» για να τον καλωσορίσει.

Ο Ρόμπερτσον είχε επίσης δημοσιεύσει διαδικτυακές απειλές τους τελευταίους μήνες εναντίον και άλλων Δημοκρατικών πολιτικών και εισαγγελέων που έχουν ασκήσει υποθέσεις εναντίον του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ανάμεσά τυς και εναντίον της αντιπροέδρου Καμάλα Χάρις, αλλά και κατά ανδρών του FBI που υποστήριζε ότι παρακολουθούσαν τους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Χοσέ Ραούλ Μουλίνο επόμενος πρόεδρος του Παναμά

64 τετράγωνα σε έναν πολυπολικό κόσμο

Ο καιρός σήμερα: Αίθριος σε όλη τη χώρα με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας

Κασσελάκης: Όταν είναι να «σπάσουμε» αυγά θέλω όλοι να είστε μαζί μου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα