ΑΘΗΝΑ
07:23
|
30.09.2023
Ο Σίμος Παναγιωτίδης, παιδί της ελληνικής πολιτικής προσφυγιάς, έμαθε από τον πατέρα του να αγαπάει τη Ρωσία τόσο, όσο και την Ελλάδα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Του Δημήτρη Λιάτσου, αναδημοσίευση από τον ιστότοπο Press-GR

«Οι ήρωες δεν πεθαίνουν, οι ψυχές των… ηρώων είναι αθάνατες». Με τα λόγια αυτά ο ήρωας της Ρωσίας, στρατηγός Απτί Αλαουντίνοφ, ξεπροβοδίζει τον «Έλληνα αδελφό, πατριώτη και Ιππότη του Τάγματος Ανδρείας», Σίμο Παναγιωτίδη.

Χριστιανός, άνθρωπος που δε γνώριζε φόβο, ένας πραγματικά αφοσιωμένος φίλος και Αδελφός. Ο Σίμος ήταν συστατικό στοιχείο των ειδικών δυνάμεων της ΑΧΜΑΤ, σε αυτό τον ιερό πόλεμο και σκοτώθηκε ως πραγματικός μαχητής!

Ο Σίμος Παναγιωτίδης, παιδί της ελληνικής πολιτικής προσφυγιάς, έμαθε από τον πατέρα του να αγαπάει τη Ρωσία τόσο, όσο και την Ελλάδα. Εργάστηκε επιχειρηματικά σε πολλούς τομείς με ελληνικές εταιρίες που θα ήθελαν να δραστηριοποιηθούν στη Ρωσία… Ήταν βαθιά θρησκευόμενος άνθρωπος, και μέχρι τον αναπάντεχο θάνατο του, κορυφαίο στέλεχος της Αυτοκρατορικής, Παλαιστινιακής Ορθοδόξου Ένωσης, ενός Ομίλου που δημιουργήθηκε από τα μέσα του 19ου αιώνα με στόχο να στηρίζει και να προστατεύει τους χριστιανούς στους Αγίους τόπους. Το 2018, το ελληνικό τμήμα της Ένωσης με έδρα τη Θεσσαλονίκη του οποίου ήταν επικεφαλής ο Σίμος Παναγιωτίδης, εθεωρήθη ως «ξενοκίνητο», οι αρχές το έκλεισαν και κατά του επικεφαλής του ξεκίνησαν διώξεις! Ήταν η εποχή της αμερικανικής επικυριαρχίας, του πρέσβη, Τζέφρι Πάιατ, στην πολιτική της Ελλάδας! 

Ο Σίμος, το Μάιο 2022, από την Πετρούπολη όπου είχε φέρει την οικογένεια του, έφυγε εθελοντής για το μέτωπο, στο πλευρό των ρωσικών δυνάμεων. Έχοντας γνωριμία και στέρεα φιλία με τον Τσετσένο στρατηγό, Αλαουντίνοφ, άνθρωπο επίσης βαθιά θρησκευόμενο, συμφώνησε και μπήκε στις τάξεις της ΑΧΜΑΤ. Ο στρατηγός, συχνά αναφέρει ότι «είμαστε όλοι, χριστιανοί και μουσουλμάνοι, πολεμιστές του Ιησού…», και ότι ο πόλεμος αυτός που ξεκίνησε η Δύση έχει, εκτός των άλλων και σατανικές προεκτάσεις! «Παλεύουμε όλοι μαζί κατά των δυνάμεων του Αντίχριστου, κατά του σατανά».

*Στη φωτογραφία: Αριστερά ο Σίμος Παναγιωτίδης, δεξιά ο στρατηγός Απτί Αλαουντίνοφ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ποιοι υποψήφιοι δήμαρχοι στη Ρόδο απαντούν στα ερωτήματα για ελεύθερες παραλίες

Συναυλία για τον Καλομοίρη την Κυριακή στο Ωδείο Αθηνών

Να μην αποφασίζουν οι διακινητές ποιος θα μπει στην Ε.Ε. λέει ο Μητσοτάκης

Ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στην Αθήνα λόγω αγώνων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα