ΑΘΗΝΑ
02:52
|
04.05.2024
Προσωρινή κράτηση και για τους 40 κατηγορούμενους για τα άγρια επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια αποφάσισαν οι Ανακριτές της υπόθεσης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Προσωρινή κράτηση και για τους 40 κατηγορούμενους για τα άγρια επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια αποφάσισαν οι Ανακριτές της υπόθεσης, ολοκληρώνοντας τη σημερινή απολογητική διαδικασία της δεύτερης ομάδας κατηγορουμένων.

Ανακριτές και Εισαγγελείς Γνωμοδοτήσεων έκριναν προφυλακιστέους και τους 40 από τους κατηγορούμενους της δεύτερης ομάδας που απολογείται σήμερα, εκ των οποίων οι 39 είναι Κροάτες και ένας Έλληνας, οι οποίοι παίρνουν τον δρόμο για τη φυλακή.

Χθες και σήμερα απολογήθηκαν συνολικά 70 κατηγορούμενοι που κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι. Ανάμεσα τους, δύο Έλληνες, ένας αλβανικής καταγωγής κάτοικος Ελλάδας και Κροάτες οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι. Οι απολογίες θα ολοκληρωθούν αύριο οπότε και θα βρεθούν ενώπιον των Ανακριτών οι τελευταίοι 35 κατηγορούμενοι για όσα έγιναν το βράδυ της Δευτέρας έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ.

Να σημειωθεί ότι σήμερα δήλωσε στην Ανακρίτρια παράσταση προς Υποστήριξη της Κατηγορίας ο αδελφός του Μιχάλη Κατσουρή ο οποίος ζήτησε να εντοπιστούν όλοι όσοι με πράξεις τους συνετέλεσαν στην τραγικό αποτέλεσμα του θανάσιμου τραυματισμού με μαχαίρι του 29χρονου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Με πάνω από 400 χιλιάδες αυτοκίνητα η έξοδος των Αθηναίων

Άγιοι Θεόδωροι: Εξαφανίστηκε και το μηχανάκι του βρέθηκε παρατημένο

Λευκάδα: Στο νοσοκομείο 35χρονος από τσίμπημα αράχνης «μαύρη χήρα»

Επιτάφιος Θρήνος: Η Ακολουθία και η περιφορά [live]

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα