ΑΘΗΝΑ
00:30
|
28.04.2024
Έναν άνδρα που προσπάθησε να διαφύγει στην Αυστρία συνέλαβαν οι ιταλικές αρχές ως ύποπτo.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Έναν άνδρα που προσπάθησε να διαφύγει στην Αυστρία συνέλαβαν οι ιταλικές αρχές ως ύποπτο για την άγρια δολοφονία 21χρονης στο Σιλάντρο, της επαρχίας Μπολζάνο. 

Το πτώμα της 21χρονης Celine Frei Matzohl βρέθηκε με πολλαπλές μαχαιριές στο σπίτι του πρώην συντρόφου της, ο οποίος συνελήφθη αργότερα από τους Carabinieri.

Ο πρώην σύντροφος του 21χρονου θύματος δεν ήταν στο διαμέρισμα όταν έφτασαν οι αρχές στο σημείο και η αστυνομία ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό. Ο Τούρκος πρώην σύντροφος της 21χρονης Ομέρ Τσιμ, συνελήφθη αργά το απόγευμα ενώ προσπαθούσε να μεταβεί οδικώς προς τα σύνορα της γειτονικής Αυστρίας.

Ο 28χρονος προσπάθησε να διαφύγει όταν ένας αστυνομικός πυροβόλησε τα λάστιχα του αυτοκινήτου του φυγά και το αυτοκίνητο βγήκε εκτός δρόμου, με αποτέλεσμα να τον συλλάβουν.

Οι καραμπινιέροι βρήκαν το πιθανό φονικό όπλο μέσα στο διαμέρισμα του πρώην της, όχι μακριά από το σημείο όπου βρέθηκε το άψυχο σώμα της.

Η κοπέλα είχε χαθεί από το Σάββατο, όταν οι γονείς της σήμανε συναγερμός και δήλωσαν την εξαφάνισή της, σύμφωνα με το πρακτορείο ANSA.

Οι έρευνες θα έχουν ως στόχο να εξακριβώσουν το πλαίσιο στο οποίο έλαβε χώρα το έγκλημα, πώς και πότε το θύμα πήγε στο σπίτι της Ομέρ Τσιμ, αν παρασύρθηκε σε παγίδα ή αν ήταν συμφωνημένο ραντεβού. Σε σημείωμά τους οι ανακριτές υπογραμμίζουν ότι «τα αίτια της βίαιης πράξης, προς το παρόν, δεν είναι γνωστά».

«Είμαστε σε σοκ και ακόμα δεν μπορούμε να πιστέψουμε τι συνέβη»σχολίασε στο ANSA ο δήμαρχος του Σιάντρο, Dieter Pinggera. «Νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στην κοινότητά μας – υπογράμμισε -, προσωπικά δεν θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή κάποιο φόνο».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Καμπότζη: Είκοσι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε έκρηξη σε βάση πυρομαχικών

Οι σοσιαλιστές οπαδοί καλούν τον Ισπανό πρωθυπουργό να παραμείνει στη θέση του

Αρμενία: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την οριοθέτηση των συνόρων με το Αζερμπαϊτζάν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών συντήρησης στην Αττική οδό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα