ΑΘΗΝΑ
16:57
|
11.05.2024
Οι φίλαθλοι και οπαδοί ανάρτησαν πανό σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον άδικο χαμό του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη σε επίθεση Κροατών και Ελλήνων χούλιγκαν.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα κεντρικά γραφεία της UEFA πραγματοποίησαν σήμερα φίλαθλοι της ΑΕΚ από τον σύνδεσμο της ομάδας στη Ζυρίχη της Ελβετίας.

Οι φίλαθλοι και οπαδοί ανάρτησαν πανό σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον άδικο χαμό του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη σε επίθεση Κροατών και Ελλήνων χούλιγκαν το βράδυ της 7ης Αυγούστου έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σε ένα από αυτά αναγραφόταν απλά το όνομα του Μιχάλη Κατσούρη με το σύνθημα «Μιχάλης Παρών. Αναπαύσου εν ειρήνη» και σε άλλο το σύνθημα «Πετάξτε τους Ναζί έξω από το γήπεδο» σε μία σαφή αναφορά στους Κροάτες νεοναζιστές χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που είναι γνωστοί ως «Bad Blue Boys».

Μέρος των φιλάθλων της ΑΕΚ ανέβασαν στη συνέχεια φωτογραφίες από την κινητοποίησή τους στον λογαριασμό «AEK 21 Zürich Club», αναρτώντας στο Facebook φωτογραφίες από την παρέμβασή τους στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στη Νιόν.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αφγανιστάν: 153 νεκροί από πλημμύρες

Οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 17 Μαΐου

Βραυρώνα: Για ανθρωποκτονία κατηγορούνται οι γονείς του βρέφους

Μύκονος: 15 προσαγωγές για την αιματηρή συμπλοκή της Παρασκευής

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα