ΑΘΗΝΑ
02:25
|
13.05.2024
Στο νέο ντοκουμέντο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Γιάννης Σουλιώτης, επισημαίνεται η σειρά των γεγονότων που καταγράφηκαν το μοιραίο βράδυ της 7ης Αυγούστου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στιγμιότυπα από νέο βίντεο που δείχνει τον 29χρονο Μιχάλη Κατσούρη να δέχεται χτύπημα με ρόπαλο από πίσω στο κεφάλι ενώ έχει ήδη τραυματιστεί σοβαρά στο χέρι προβλήθηκε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Στο νέο ντοκουμέντο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Γιάννης Σουλιώτης, επισημαίνεται η σειρά των γεγονότων που καταγράφηκαν το μοιραίο βράδυ της 7ης Αυγούστου μετά τις 23.00, οπότε είχαν ήδη αρχίσει οι επιθέσεις των Ελλήνων και Κροατών χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έξω από το στάδιο ARENA OPAP της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο 29χρονος Μιχάλης εμφανίζεται στο βίντεο, με γάντια και κράνος, να τρέχει προς το σημείο όπου εμφανίστηκαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Ντιναμό. Οι φωτοβολίδες και τα δακρυγόνα πέφτουν βροχή και αναγκάζονται οι φίλαθλοι της ΑΕΚ να γυρίσουν προς τα πίσω. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, ενώ υποχωρούν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ προς την πλατεία, στην κεντρική είσοδο της ΟΠΑΠ Αρένα, όπου βρίσκονται οι καφετέριες, φαίνεται ο Μιχάλης Κατσούρης και κάποιος που τον χτυπά βάναυσα και πισώπλατα με ρόπαλο. Ο Μιχάλης Κατσούρης προσπαθεί  να ξεφύγει χωρίς να προσπαθήσει να αντισταθεί.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά φαίνεται να νιώθει ασφαλής και βλέποντας ότι κανένας δεν τον καταδιώκει, βγάζει το κράνος του και κοιτάει το αριστερό του μπράτσο, οπότε αντιλαμβάνεται ότι έχει τραυματιστεί χωρίς ωστόσο να έχει συνειδητοποιήσει πόσο σοβαρό είναι το τραύμα.

Σε εκείνο το σημείο εξακολουθεί να προχωρά προς την πεζογέφυρα ώσπου πλησιάζει στο περίπτερο όπου και τελικά κατέρρευσε.

Όπως επισημαίνει ο ρεπόρτερ τη στιγμή που ο Μιχάλης φτάνει στο περίπτερο γύρω στις 11 και 18 ενώ είναι εμφανή στην μπλούζα του τα σημάδια από το αίμα. Αυτά πέντε λεπτά δηλαδή πριν την επέμβαση της αστυνομίας.

Στο μεταξύ όλοι έχουν αντιληφθεί ότι η ζωή του 29χρονου βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο.

Ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου προσπαθεί να καλέσει σε βοήθεια και ένας άλλος νεαρός προσπαθεί να του δώσει μια καρέκλα. Ο Μιχάλης δεν αντέχει και πέφτει στο έδαφος καταρρέοντας. Ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου και άλλοι περαστικοί καταφέρνουν με το κινητό βρίσκουν ένα ιδιωτικό ασθενοφόρο που περνούσε στην περιοχή στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά είναι πλέον αργά.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Γεωργία: Προς έγκριση το νομοσχέδιο για «ξένους πράκτορες» παρά τις αντιδράσεις

Μεγάλη πυρκαγιά στον Δυτικό Καναδά ωθεί χιλιάδες κατοίκους να εκκενώσουν

Και όμως, έχουμε δύναμη μεγαλύτερη από όση νομίζουμε

Στους 143 οι νεκροι από τις πλημμύρες στη Βραζιλία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα