ΑΘΗΝΑ
23:05
|
27.06.2026
Στις 11:00 στο Λιβροχιό, στη γέφυρα της Τρανής Αμμούδας στη Σιθωνία. Διαμαρτυρία για τις αυθαιρεσίες των beach bars.
Παραλία Χαλκιδικής
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας για ελεύθερες παραλίες στη Χαλκιδική αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 16 Αυγούστου στις 11 το πρωί, στο Λιβροχιό, στη γέφυρα της Τρανής Αμμούδας, στη Σιθωνία.

Πολίτες και κάτοικοι της περιοχής κινητοποιούνται εκ νέου ενάντια στις αυθαιρεσίες από την πλευρά των beach bars και στην κατάληψη του αιγιαλού από ομπρελοκαθίσματα.

«Διεκδικούμε τα δικαιώματά μας, υπερασπιζόμαστε την ελεύθερη πρόσβαση στους δημόσιους χώρους», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του Κινήματος Πολιτών για Ελεύθερες και Προσβάσιμες Παραλίες στη Χαλκιδική με κεντρικό σύνθημα «Reclaim the Beach» («Επανακτούμε τις παραλίες»).

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρή 43χρονη που τραυματίστηκε σε σκοπευτήριο

Γερμανία: Θερμοκρασίες ρεκόρ καθώς το κύμα καύσωνα κινείται ανατολικά

ΠΕΝΕΝ: 24ωρη απεργία στο λιμάνι της Ραφήνας την Παρασκευή 3 Ιουλίου

Βενεζουέλα: Στερεύουν οι ελπίδες για τον εντοπισμό επιζώντων μετά τους φονικούς δίδυμους σεισμούς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα