ΑΘΗΝΑ
03:27
|
09.06.2026
Η Τροχαία έκλεισε την εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου και στα δύο ρεύματα.
Πρόλαβε να βγει από το όχημα ο οδηγός
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μεγάλη κινητοποίηση στην Πυροσβεστική Υπηρεσία προκάλεσε φωτιά που ξέσπασε σε βυτιοφόρο όχημα που μετέφερε καύσιμα, νωρίς το μεσημέρι, επί της εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, το επαγγελματικό όχημα που, σύμφωνα με πληροφορίες μετέφερε 7,2 τόνους υγραέριο κίνησης, είχε κατεύθυνση προς την Κόρινθο τυλίχτηκε στις φλόγες μεταξύ 45ου και 46ου χιλιομέτρου, στο ύφος της Κακιάς Σκάλας. Ο οδηγός ευτυχώς κατάφερε να εγκαταλείψει το όχημα εγκαίρως.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα πέντε οχήματα και 15 πυροσβέστες, που ενισχύθηκαν στη συνέχεια από τέσσερα ακόμα οχήματα και 12 πυροσβέστες επιπλέον, καθώς ο κίνδυνος εκρήξεων ήταν μεγάλος.

Η τροχαία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Αθηνών-Κορίνθου.Ειδικότερα διακόπηκε η κυκλοφορία από το 42ο χιλιόμετρο στο ρεύμα προς Κόρινθο και από το 50,5ο χιλιόμετρο στο ρεύμα προς Αθήνα καθώς ο κίνδυνος εκρήξεων ήταν μεγάλος.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αίγιο: Συνελήφθη 55χρονος που καταζητούνταν για δολοφονία στην Αυστραλία μετά από δεκαετίες

Αλβανία: Ο Ράμα θα συνεχίσει με το πολυτελές θέρετρο που συνδέεται με τον Κούσνερ παρά τις διαμαρτυρίες

Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιάννης Δράζος

Πυρκαγιά σε αγροτική περιοχή στο Κάτω Σχολάρι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα