ΑΘΗΝΑ
01:14
|
18.05.2024
Ο Κροάτης πρωθυπουργός εξέφρασε στον πρωθυπουργό και τα συλλυπητήριά του για τη δολοφονία τού φιλάθλου Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Οι πρωθυπουργοί Ελλάδας και Κροατίας, μετά τη συνάντηση στο Μαξίμου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με τον 53χρονο Κροάτη ομόλογό του, Αντρέι Πλένκοβιτς, συναντήθηκε σήμερα νωρίς το απόγευμα στο μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, πριν το δείπνο που θα παραθέσει αργότερα το βράδυ στους ηγέτες και άλλων χωρών των Δυτικών Βαλκανίων, σε ηγετικά στελέχη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι σχετικά με τη διεύρυνση και το ευρωπαϊκό μέλλον της περιοχής.

Κατά τη συνάντηση των δυο ηγετών συζητήθηκαν  θέματα ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος, οι διμερείς σχέσεις και οι περιφερειακές εξελίξεις με επίκεντρο τα Δυτικά Βαλκάνια.

Ο Κροάτης πρωθυπουργός εξέφρασε στον πρωθυπουργό τα συλλυπητήριά του για τη δολοφονία τού φιλάθλου Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του στην ελληνική Δικαιοσύνη.

Σε ό,τι αφορά την προσωρινή κράτηση δεκάδων Κροατών, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να βρίσκονται σε επικοινωνία για σχετική ενημέρωση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε Ιταλός δημοσιογράφος από το Σύνδρομο των Βαλκανίων

Ξεκινά αύριο το συνέδριο για το υπαρξιακό πρόβλημα της Ελλάδας

ΠΟΥ: Η Γάζα δεν έχει λάβει καμία ιατρική προμήθεια από τις 6 Μαΐου

Εντοπίστηκαν τρία πτώματα ομήρων της Χαμάς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα