ΑΘΗΝΑ
04:13
|
29.05.2024
Ο ιδιώτης γιατρός διαμαρτύρεται για το ότι οι δημόσιες δομές υγείας δεν προβαίνουν στην καταγραφή, χρέωση και τιμολόγηση των ιατρικών παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους τουρίστες.
Το Κέντρο Υγείας στη Σκόπελο
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένα ντροπιαστικό εξώδικο προς το Δημόσιο, το οποίο κοινοποιήθηκε στη διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου, απέστειλε ιδιωτικό ιατρείο το οποίο εδρεύει στη χώρα Σκοπέλου, καταγγέλλοντας ουσιαστικά ότι το Κέντρο Υγείας του νησιού περιθάλπει δωρεάν τους τουρίστες από το εξωτερικό, ενώ κάνει λόγο ακόμη και για αθέμιτο ανταγωνισμό.

Ο ιδιώτης γιατρός, μάλιστα, διαμαρτύρεται για το γεγονός ότι οι δημόσιες δομές υγείας δεν προβαίνουν στην καταγραφή, χρέωση και τιμολόγηση των ιατρικών παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους αλλοδαπούς τουρίστες που χρήζουν ιατρικής βοήθειας, φροντίδας και περίθαλψης.

Εκτός από το εξώδικο, οι υπεύθυνοι του πολυϊατρείου κατέθεσαν, επίσης, μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου, ενώπιον της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Βόλου, ζητώντας να αναζητηθούν οι υπαίτιοι της “αντισυμβατικής συμπεριφοράς”, ενώ παράλληλα προειδοποιούν ότι θα προβούν στη διεκδίκηση των νόμιμων δικαιωμάτων τους, τα οποία πηγάζουν από τη ζημία που τους προκαλεί το Κέντρο Υγείας Σκοπέλου.

Κρατηθείτε: ιδιωτικό μαγαζί στέλνει εξώδικο στην διευθύντρια του ΚΥ Σκοπέλου επειδή… το ΚΥ περιθάλπει δωρεάν τους πάντες (και τους τουρίστες) οπότε οι ιδιοκτήτες του ιδιωτικού μαγαζιού δυσκολεύονται να γδέρνουν τους τουρίστες και “χάνουν λεφτά” όπως οι ίδιοι αναφέρουν, σημειώνει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ, Πάνος Παπανικολάου.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ενδυνάμωση του ΕΣΥ ζήτησε από τη Ρόδο ο Ανδρουλάκης

Πέθανε από καρκίνο ο Γιώργος Προβόπουλος

Πώς να μην ντυθείτε και τι να μην πάρετε μαζί σας αύριο στον τελικό της Conferance League

Δημοσκόπηση Μetron Αnalysis: Μακριά από τον στόχο η ΝΔ-Άνοδος ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα