ΑΘΗΝΑ
16:37
|
19.05.2024
Δεκαπέντε Μεξικανοί και ένας πολίτης της Βενεζουέλας έχασαν τη ζωή τους όταν το λεωφορείο που επενέβαιναν συγκρούστηκε με τρέιλερ σε αυτοκινητόδρομο του κεντρικού Μεξικού.
Το σημείο της ανατροπής του λεωφορείο που στοίχισε τη ζωή σε δεκαέξι ανθρώπους στο Μεξικό
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δεκαπέντε Μεξικανοί και ένας πολίτης της Βενεζουέλας έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα στο κεντρικό Μεξικό τα ξημερώματα της Τρίτης, ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους αξιωματούχοι του ινστιτούτου μετανάστευσης INM του Μεξικού.

Οι 52 επιβάτες που ταξίδευαν στο λεωφορείο στον αυτοκινητόδρομο Miahuatlan-Coixtlahuaca του Μεξικού, μεταξύ των οποίων και δέκα επιβάτες από τη Βενεζουέλα, δήλωσε το INM, προσθέτοντας ότι είχαν ραντεβού για να αναζητήσουν νόμιμη είσοδο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Περίπου 36 επιβάτες τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά τη σύγκρουση του λεωφορείου με τρέιλερ τις πρώτες πρωινές ώρες, ανέφεραν αξιωματούχοι από την πολιτεία Πουέμπλα σε ξεχωριστή δήλωση.

Εννέα από τους τραυματίες είναι πολίτες της Βενεζουέλας και από αυτούς, οι τρεις παραμένουν στο νοσοκομείο, σύμφωνα με το INM, το οποίο είπε ότι θα δοθεί υποστήριξη για να επιστραφεί η σορός του νεκρού στη Βενεζουέλα.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν νωρίτερα ότι οι νεκροί στην συντριβή ήταν κυρίως μετανάστες από τη Βενεζουέλα.

Ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε στο X από την τοπική μονάδα του Ερυθρού Σταυρού έδειξε ένα παραμορφωμένο λευκό λεωφορείο να έχει ανατραπεί στη μέση του δρόμου και οι ομάδες διάσωσης εργάζονταν στο σκοτάδι.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Γάζα: Τουλάχιστον 35.456 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από την 7η Οκτωβρίου

Χερσώνα: Ένας νεκρός, 16 τραυματίες από ουκρανική επίθεση σε λεωφορείο

Ζημιές από έκρηξη χειροβομβίδας στην Αγία Βαρβάρα

Σεισμός 3,8 Ρίχτερ νότια του Ρεθύμνου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα