ΑΘΗΝΑ
15:00
|
04.12.2023
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής εστίασε στην ανάγκη της πρόληψης για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών.
O πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, επισκέφθηκε, τα χωριά του Δήμου Ιάσμου στη Ροδόπη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τα πυρόπληκτα χωριά του Δήμου Ιάσμου στη Ροδόπη επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης. Μαζί με τον βουλευτή του κόμματος, Αχμέτ Ιλχάν και κομματικά στελέχη μίλησαν με πληγέντες που έχασαν περιουσίες και διαπίστωσαν τη καταστροφή που άφησε πίσω της η φωτιά σε καμένα σπίτια και καλλιέργειες.

Ο κ. Ανδρουλάκης μίλησε σε δηλώσεις του για «βιβλική καταστροφή στη Θράκη» και επισήμανε πως με «τα όσα συμβαίνουν στην Πάρνηθα λίγα χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της Αθήνας και οι πυρκαγιές σε όλη τη χώρα τις τελευταίες ημέρες αποκαλύπτουν την ανάγκη η πατρίδα μας να επενδύσει στην πρόληψη για να αποκτήσουμε την ανθεκτικότητα να αντιμετωπίσουμε τις παρενέργειες της κλιματικής αλλαγής».

Ευχαρίστησε  τους πυροσβέστες, τους εθελοντές και τους κατοίκους που καθημερινά αγωνίζονται να αντιμετωπίσουν αυτά τα ακραία φαινόμενα. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ υπογράμμισε: «Πρέπει να κάνουμε περισσότερα. Πρέπει να υπάρχει εθνική συνεννόηση. Πρέπει να ακολουθήσουμε βέλτιστες ευρωπαϊκές πρακτικές. Να επενδύσουμε προφανέστατα στα εναέρια μέσα, αλλά το κλειδί της αντιμετώπισης των πυρκαγιών στη χώρα μας αποδεικνύεται και φέτος ότι είναι η πρόληψη».

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις στα μέτωπα της φωτιάς:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Φρέντι Μπελέρης: Νέα αναβολή στο αίτημά του για άδεια ορκωμοσίας

Για συνενοχή σε εγκλήματα πολέμου εναντίον της Γάζας κατηγορείται η Ολλανδία

Μεγάλο «τσεκούρι» για τους εργαζομένους του Spotify

Στο εδώλιο για διαφθορά ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα