ΑΘΗΝΑ
20:26
|
06.05.2024
Σε νυχτερινές λήψεις η φωτιά φαίνεται να έχει πλησιάσει πολύ κοντά τους, ενώ κάποιος ακούγεται να λέει ότι «η φωτιά είναι πολύ μεγάλη, είμαστε εγκλωβισμένοι».
Ένας από τους 19 μετανάστες που βρέθηκαν νεκροί στις πυρκαγιές του δάσους της Δαδιάς
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Bίντεο με τις τελευταίες στιγμές των νεκρών μεταναστών στον Έβρο κατέγραφαν με τα κινητά τους οι άτυχοι πρόσφυγες που έχασαν τη ζωή τους στις πυρκαγιές του Έβρου.

Οι άτυχοι μετανάστες πριν βρουν φρικτό θάνατο έστειλαν σε συγγενείς τους τα βίντεο που τράβηκαν και αυτοί, με τη σειρά τους, τα προώθησαν στη γνωστή Ιταλομαρονική ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των προσφύγων Ναουάλ Σουφί.

Η Ναουάλ Σουφί

Στο σχετικό ρεπορτάζ με τη συρραφή των σχετικών βίντεο που δημοσίευσε απόψε ο ANT1 διακρίνονται μετανάστες να περπατούν μέσα στο δάσος. Σε νυχτερινές λήψεις η φωτιά φαίνεται να έχει πλησιάσει πολύ κοντά τους, ενώ κάποιος ακούγεται να λέει ότι «η φωτιά είναι πολύ μεγάλη, είμαστε εγκλωβισμένοι». Σε μία απόκοσμη ατμόσφαιρα, άλλοι ακούγονται να προσεύχονται.

Ο ιατροδικαστής Αλεξανδρούπολης, Παύλος Παυλίδης, εξέτασε μακροσκοπικά τις απανθρακωμένες ανθρώπινες σορούς στο σημείο όπου εντοπίστηκαν κοντά στο χωριό Άβαντας στο δάσος της Δαδιάς στον Έβρο. Από την εξέταση προέκυψε ότι ανάμεσα στις απανθρακωμένες σορούς βρίσκονται και δύο παιδιά.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τι πραγματικά συμβαίνει στη «Γη των όρθιων ανθρώπων»;

Αρμενία: Μεγάλη αντικυβερνητική διαδήλωση

Δανία: Χιλιάδες διαδηλώνουν υπέρ της Παλαιστίνης

Ακυρώνεται η τελετή αποφοίτησης στο Κολούμπια λόγω κινητοποιήσεων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα