ΑΘΗΝΑ
17:57
|
28.04.2024
Κορυφώνεται η διαμάχη μετά το μη συναινετικό φιλί του Λουίς Ρουμπιάλες στην Τζένι Ερμόσο.
Η στιγμή του μη συναινετικού φιλιού στην Τζένι Ερμόσο
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κορυφώνεται ο «εμφύλιος» εντός των τειχών της παγκόσμιας πρωταθλήτριας, Ισπανίας μετά το μη συναινετικό φιλί του Λουίς Ρουμπιάλες στην Τζένι Ερμόσο.

Έπειτα από την επιστολή από 79 διεθνείς παίκτριες που στάθηκαν στο πλευρό της Ερμόσο και ανακοίνωσαν ότι δεν θα αγωνιστούν ξανά με την Εθνική μέχρι να απομακρυνθεί από την ηγεσία ο Λουίς Ρουμπιάλες, η διοργανώτρια αρχή του ισπανικού ποδοσφαίρου τράβηξε ακόμα παραπάνω το σχοινί με νέα ανακοίνωση στην οποία απειλεί τις διεθνείς με μήνυση.

Στην ανακοίνωσή της, συγκεκριμένα, η ομοσπονδία αναφέρει ότι θα προβεί στις «απαραίτητες νομικές ενέργειες» και έστειλε μήνυμα στις παίκτριες ότι «το να παίζεις για την εθνική ομάδα είναι υποχρέωση οποιουδήποτε μέλους της ομοσπονδίας καλείται να το κάνει».

Όλα αυτά ακολουθούν της άρνησης του Ρουμπιάλες να παραιτηθεί από τον προεδρικό θώκο προς έκπληξη των περισσότερων στην Ισπανία, την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η πειθαρχική έρευνα της FIFA. Όπως φαίνεται, η ισπανική ομοσπονδία τάσσεται μέχρι τέλους με τον Ρουμπιάλες, προκαλώντας αναβρασμό και ερωτηματικά διεθνώς για τα πρότυπα εξουσίας της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κινητοποιήσεις στήριξης στην Ερμόσο έχουν προαναγγείλει δεκάδες φεμινιστικές ομάδες ανά την Ισπανία.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δύο νεκροί από έκρηξη πυρομαχικών στο Ναχιτσεβάν του Αζερμπαϊτζάν

Γάζα: Ο αριθμός των νεκρών από τα ισραηλινά χτυπήματα πλησιάζει τους 34.500

ΗΠΑ: Εκατοντάδες συλλήψεις φοιτητών καθώς εξαπλώνονται οι διαδηλώσεις για τον πόλεμο στη Γάζα

Ένας νεκρός και τέσσερις αγνοούμενοι σε ναυάγιο με μετανάστες στη Σάμο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα