ΑΘΗΝΑ
14:46
|
04.05.2024
Σε τέσσερις συλλήψεις προχώρησε η κυπριακή αστυνομία.
Ζημιές σε σπίτια και αυτοκίνητα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Επεισόδια ξέσπασαν το βράδυ της Κυριακής στη Χλώρακα της Πάφου, έπειτα από εκδήλωση διαμαρτυρίας για το μεταναστευτικό.

Σύμφωνα με την Κυπριακή Αστυνομία, γύρω στις 6 το απόγευμα, περίπου 300 άτομα συγκεντρώθηκαν στη λεωφόρο Ελευθερίας στη Χλώρακα στο πλαίσιο εκδήλωσης για το μεταναστευτικό.

Στη συνέχεια, οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας ακολουθούμενη από τα μέλη της Αστυνομίας. Σε κάποια στιγμή οι συμμετέχοντες διασπάστηκαν σε μικρότερες ομάδες και ακολούθησαν διαφορετικές πορείες, προβαίνοντας σε πράξεις βίας και πρόκλησης ζημιών σε σπίτια και αυτοκίνητα.

Συγκεκριμένα, η Αστυνομία έγινε δέκτης καταγγελιών από δύο πρόσωπα τα οποία δέχθηκαν επίθεση με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους, ενώ σε άλλες έξι περιπτώσεις έγιναν καταγγελίες για πρόκληση κακόβουλων ζημιών σε περιουσία.

Η κυπριακή Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο ατόμων ηλικίας 34 και 21 ετών, κατοίκων της επαρχίας Πάφου, για αυτόφωρα αδικήματα. Σε βάρος τους εξετάζονται τα αδικήματα της οχλαγωγίας, και κατοχής επιθετικού οργάνου.

Περίπου στις 1.30 τα ξημερώματα, συνελήφθη ακόμη ένα άτομο ηλικίας 21 ετών για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής επιθετικού οργάνου. Προηγήθηκε έρευνα στο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε, όπου εντοπίστηκε ένα ρόπαλο και γίνονται εξετάσεις για να διαπιστωθεί κατά πόσο συνδέεται με τα πιο πάνω αδικήματα.

Επιπλέον, στη βάση δικαστικού εντάλματος, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 32 ετών, σε σχέση με τα πιο πάνω αδικήματα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

2 στους 5 Αμερικανούς ψηφοφόρους πιστεύουν ότι ένας δεύτερος εμφύλιος είναι πιθανός

Βραζιλία: Αυξημένος ο αριθμός των νεκρών λόγω πλημμυρών-Κατέρρευσε φράγμα

Κρήτη: Πρόστιμα και συλλήψεις κατά τη διάρκεια ελέγχων της ΕΛ.ΑΣ

Γερμανία: Εντοπίστηκε τάφος μισθοφόρου που πολέμησε στην Ουκρανία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα