ΑΘΗΝΑ
21:09
|
13.05.2024
«Σύντομα θα μεταδίδουμε ζωντανά στο Facebook για να επιδείξουμε στους εν λόγω υπόπτους», προανήγγειλε η νιγηριανή αστυνομία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Αστυνομία της Νιγηρίας στην πολιτεία Ντέλτα δήλωσε ότι συνέλαβε πάνω από 100 άνδρες ως ύποπτους για συμμετοχή σε «γαμήλια τελετή ομοφυλοφίλων».

Σε μια δήλωση που δημοσιεύτηκε στο X, πρώην Twitter, σήμερα, η αστυνομία της πολιτείας υποσχέσθηκε ότι σύντομα θα ξεκινήσει να μεταδίδει live μέσω του Facebook για να επιδείξει τους υπόπτους.

«Η κρατική διοίκηση της Ντέλτα έχει συλλάβει περισσότερους από εκατό ύποπτους ως ομοφυλόφιλους σε ένα ξενοδοχείο να πραγματοποιούν μια γαμήλια τελετή ομοφυλόφιλων. Σύντομα θα μεταδίδουμε ζωντανά στο Facebook για να επιδείξουμε στους εν λόγω υπόπτους» έγραψε η αστυνομική διοίκηση.

Η Νιγηριανή αστυνομία εκπλήρωσε την υπόσχεσή της λίγο αργότερα, αφήνοντας τους κρατούμενους ως βορρά σε τοπικά μέσα που έσπευσαν να τους κάνουν ερωτήσεις.

Η νιγηριανή νομοθεσία του 2013 για την απαγόρευση του γάμου μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου επιβάλλει 14 χρόνια φυλάκισης σε άτομα που κρίνονται ένοχα.

Άτομα που παρίστανται ως μάρτυρες ή βοηθούν στην τέλεση ενός γάμου ομοφύλων στην πολυπληθέστερη χώρα της Αφρικής μπορούν να καταδικαστούν σε φυλάκιση δέκα ετών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε ξαφνικά ο Ελβετός Αντικαγκελάριος

Κεμπάμπ με φιστίκι, ντολμαδάκια και μπακλαβά σέρβιρε ο Ερντογάν στο Μητσοτάκη

ΣΥΡΙΖΑ για Ερντογάν: Επίδειξη τουρκικής προκλητικότητας απέναντι στον άβουλο Μητσοτάκη

Προσήλωση Μητσοτάκη-Ερντογάν στη θετική ατζέντα αλλά και κόντρα για τη Χαμάς (video)

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα