ΑΘΗΝΑ
03:33
|
20.05.2024
Η μητέρα του παιδιού αποκάλυψε, ότι οι αστυνομικοί της είπαν, πως δεν υπάρχει λόγος να κάνει μήνυση.
Μπούλινγκ σε μαθητή στο Καματερό
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ακόμα ένα περιστατικό μπούλινγκ σε σχολείο ήρθε στο «φως» με θύμα έναν μαθητή 15 ετών στο Καματερό. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ανήλικος δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα από συμμαθητή του, με τους μαθητές που βρίσκονταν στο σημείο, να βιντεοσκοπούν με το κινητό τους.

Η υπόθεση έγινε γνωστή όταν το επίμαχο βίντεο έφτασε στα χέρια της μητέρας του 15χρονου μαθητή. Όπως ανέφερε η ίδια, το παιδί μαζί με τους φίλους του είχαν πάει σε ένα σχολικό συγκρότημα να παίξουν. Κάποια στιγμή, ένα άτομο από άλλη παρέα, επιτέθηκε στον 15χρονο κι ενώ τον χτυπούσε, ένας άλλος βιντεοσκοπούσε.

Η μητέρα του 15χρονου, φέρεται να πήγε στην αστυνομία και όπως κατήγγειλε της είπαν ότι δεν υπάρχει λόγος να προχωρήσει σε μήνυση.

Η υπόθεση βρίσκεται υπό διερεύνηση από τις Αρχές, ενώ σύμφωνα με τη μητέρα, ο έφηβος είχε δεχθεί σχολικό εκφοβισμό και παλαιότερα.

Η μητέρα του 15χρονου μίλησε στο Live News περιέγραψε τον εφιάλτη του γιου της

Πρήστηκε όλο το πρόσωπο του παιδιού, του έχωσε μία αγκωνιά και μετά τον πέταξε κάτω και του έδωσε και σφαλιάρες και συνέχισε και μετά να τον χτυπάει στο κεφάλι. Σε ένα προαύλιο σχολείου που κάθονται εκεί πέρα και μαζεύονται ουσιαστικά τα παιδιά για να μην είναι στο δρόμο.

Ήταν τρία παιδιά μαζί αλλά τα άλλα δεν συμμετείχαν, μόνο αυτός που τον χτύπησε. Δεν μου το είπε καν, ήταν πρησμένο το μάγουλό του, δεν μου είπε τίποτα, μου ψιλοκρυβόταν, τάχα μου ότι κοιμόταν, τάχα μου ότι φεύγει. Εγώ το βίντεο το ανακάλυψα δύο εβδομάδες μετά.

Ήταν στενοχωρημένος, φαινόταν ότι κάτι είχε, αλλά δεν ήθελε να μου πει γιατί απ’ ότι κατάλαβα τον απειλούσαν κιόλας, ότι εάν το μάθουν οι δικοί σου θα έχουμε θέμα. Συναντηθήκαμε και με το παιδί και με τη μητέρα του να ζητήσει συγγνώμη υποτίθεται από τον γιο μου. Του εξήγησα ότι με μία συγγνώμη, εάν μου το άφηνε στον τόπο, δεν θα μου το γύριζες πίσω για κανέναν λόγο. Μου είπε πως δεν το έχει ξανακάνει, δεν ξέρει πώς θόλωσε.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ιράν: Ενεργοποιήθηκε το σύστημα Copernicus για την αναζήτηση του ελικοπτέρου

Θρίλερ στο Ιράν: Αναγκαστική προσγείωση για τον Πρόεδρο κοντά στα σύνορα με το Αζερμπαϊτζάν (upd)

Mamma Mia: Η ανάγκη του προοδευτικού κόσμου για μητρική θαλπωρή

Οι Ταμίλ της Σρι Λάνκα συμπληρώνουν 15 χρόνια από το τέλος του εμφυλίου πολέμου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα