ΑΘΗΝΑ
13:39
|
07.05.2024
Στο χώρο του συλλόγου θα υπάρχουν βιβλία προς πώληση, ρούχα δεύτερο χέρι, είδη Pet και αναμνηστικές μπλούζες και κούπες του Συλλόγου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μικρό παζάρι στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου 2023 διοργανώνει για την ενίσχυση τού ο Φιλοζωικός Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας στο άλσος της περιοχής.

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος στη σελίδα του στο Facebook, το τέλος του Αυγούστου σηματοδοτεί το τέλος ενός πολύ δύσκολου καλοκαιριού, όπως εγκαταλείψεις, καύσωνες, φιλοξενίες ζώων που γλίτωσαν από τις φωτιές και «έφτασαν τις δυνάμεις μας στα όριά τους, τόσο σε επίπεδο προσωπικών αντοχών, όσο και σε επίπεδο οικονομικό».

Αποφασίσαμε, λοιπόν να διοργανώσουμε ένα παζαράκι στο χώρο μας, το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Σεπτεμβρίου από τις 11.00 το πρωί ως τις 7.30 το απόγευμα.

Στο χώρο του συλλόγου θα υπάρχουν βιβλία προς πώληση, ρούχα δεύτερο χέρι, είδη Pet καθώς επίσης και αναμνηστικές μπλούζες και κούπες του Φιλοζωικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας.

Παράλληλα αν έχετε αποφασίσει να υιοθετήσετε ένα από τα ζώα που φροντίζουμε με πολλή αγάπη θα μπορέσετε να τα γνωρίσετε και να τους δώσετε την ευκαιρία να βρουν την δική τους οικογένεια. Και η ανακοίνωση του συλλόγου καταλήγει ως εξής:

«Θα σας περιμένουμε να έρθετε κοντά μας να μας στηρίξετε και να μας δώσετε τη δύναμη και το κουράγιο να συνεχίσουμε».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Σταύρωση και Ανάσταση της Παλαιστίνης

Ο Ήλιος βίωσε μία από τις μεγαλύτερες εκλάμψεις των τελευταίων δέκα ετών

139 καταδίκες της Ελλάδας για τις συνθήκες κράτησης σε φυλακές και Α.Τ.

Νότια Αφρική: Κτίριο καταρρέει, δεκάδες οι εγκλωβισμένοι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα