ΑΘΗΝΑ
02:09
|
06.05.2024
Την ίδια ώρα με την άφιξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο νησί, εθελοντές και κάτοικοι έχουν καλέσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ενάμισι μήνα μετά αφότου κάηκε η μισή Ρόδος, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να επισκεφτεί ό,τι έχει απομείνει από το νησί του νοτιοανατολικού Αιγαίου.

Ο πρωθυπουργός θα βρεθεί στη Ρόδο το απόγευμα της Παρασκευής.

Όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στη Ρόδο για να διαπιστώσει την πορεία καταγραφής και αποκατάστασης των ζημιών από τις πυρκαγιές και θα συναντηθεί με φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εμπλεκόμενους στην Πολιτική Προστασία και εκπροσώπους παραγωγικών τάξεων.

Σύμφωνα με την πρόεδρο της ΔΕΕΠ Δωδ/σου της Νέας Δημοκρατίας Έφη Χαραλαμποπούλου, κατά πάσα πιθανότητα ο πρωθυπουργός θα μείνει για συμβολικούς λόγους σε ξενοδοχείο στη Νότια Ρόδο και το πρωί του Σαββάτου θα επισκεφθεί το Καστελόριζο.

Σε ό,τι αφορά τη Ρόδο η κυβέρνηση έχει ήδη ανακοινώσει μια σειρά μέτρων για όσους επλήγησαν, καθώς και την αντιμετώπιση των προβλημάτων στις υποδομές του νησιού.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Ρόδο:

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας καλούν εθελοντές και κάτοικοι του νησιού της Ρόδου, για τις καταστροφικές πυρκαγιές που κατέκαψαν το νησί την ίδια ώρα με την έλευση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο νησί.

Καλούμε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την -ακόμα μια φορά- πρωτοφανή εγκατάλειψη στις φετινές πυρκαγιές με αποτέλεσμα τα 206.610 καμένα στρέμματα, αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κασσελάκης: Όταν είναι να «σπάσουμε» αυγά θέλω όλοι να είστε μαζί μου

Οι ψηφοφόροι του Παναμά θα εκλέξουν νέο πρόεδρο

Ο Πούτιν συγχαίρει τους Ορθόδοξους Χριστιανούς την Κυριακή του Πάσχα

Στους 228 ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών από τις πλημμύρες στην Κένυα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα