ΑΘΗΝΑ
14:48
|
28.04.2024
Οι ισραηλινές δυνάμεις κατοχής πυροβόλησαν και τραυμάτισαν εννέα Παλαιστίνιους διαδηλωτές στην ανατολική πλευρά της πόλης της Γάζας.
Ένας διαδηλωτής που τραυματίστηκε κατά την επέμβαση των ισραηλινών δυνάμεων απομακρύνεται από την περιοχή με μοτοσικλέτα από διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την υποστήριξη του τζαμιού Al-Aqsa κατά των ισραηλινών παραβιάσεων στην πόλη της Γάζας, στη Γάζα, την 1η Σεπτεμβρίου 2023.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι ισραηλινές δυνάμεις κατοχής πυροβόλησαν και τραυμάτισαν εννέα Παλαιστίνιους διαδηλωτές στην ανατολική πλευρά της πόλης της Γάζας, ανακοίνωσε το Παλαιστινιακό Υπουργείο Υγείας στη Γάζα, όπως μεταδίδει το Middle East Monitor.

«Εννέα Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν λόγω της ισραηλινής επιθετικότητας σε διαδήλωση που οργανώθηκε στην ανατολική πλευρά της πόλης της Γάζας», αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο.

Ένας από τους διαδηλωτές τραυματίστηκε από πραγματική σφαίρα στο πόδι και οι άλλοι τραυματίστηκαν με σφαίρες από καουτσούκ.

Πολλοί άλλοι υπέστησαν ασφυξία καθώς ισραηλινά drones με τετρακόπτερα έριξαν δακρυγόνα στους διαδηλωτές, αλλά όλοι έλαβαν θεραπεία στο έδαφος.

Η διαδήλωση έγινε καθώς νεαροί κάτοικοι της Γάζας συγκεντρώθηκαν κοντά στα ανατολικά της Γάζας σε ένδειξη αλληλεγγύης με τους Παλαιστίνιους κάτω από τις καθημερινές ισραηλινές επιθέσεις στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΗΠΑ: Εκατοντάδες συλλήψεις φοιτητών καθώς εξαπλώνονται οι διαδηλώσεις για τον πόλεμο στη Γάζα

Ένας νεκρός και τέσσερις αγνοούμενοι σε ναυάγιο με μετανάστες στη Σάμο

Εξάρχεια: Μητέρα και δύο παιδιά διασώθηκαν από φλεγόμενο διαμέρισμα

Πέντε κατακτήσεις των γυναικών στην ΕΣΣΔ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα