ΑΘΗΝΑ
13:48
|
15.07.2024
Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου την Τρίτη ο πρόεδρος των Σπαρτιατών.
Βασίλης Στίγκας, Βουλή των Ελλήνων
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Επείγουσα προκαταρκτική εξέταση, σύμφωνα με πληροφορίες, διενεργείται από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για όσα πρωτόγνωρα συμβαίνουν στην κοινοβουλευτική ομάδα των ακροδεξιών «Σπαρτιατών».

Ο πρόεδρος του κόμματος, Βασίλης Στίγκας έχει προχωρήσει σε πρωτοφανείς καταγγελίες, κάνοντας λόγο ακόμα και για συμπεριφορές που παραπέμπουν σε greek mafia.

Παράλληλα, ο Βασίλης Στίγκας έχει καταγγείλει και αντιποίηση της σφραγίδας του κόμματος των «Σπαρτιατών» και της επωνυμίας, αλλά έχει πει πως απειλείται τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Στίγκας στο πλαίσιο της επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης έχει κληθεί το πρωί της ερχόμενης Τρίτης (5/9) ενώπιον της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Γεωργίας Αδειλίνη.

Όλα άρχισαν την περασμένη Πέμπτη (31/8), όταν ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών» σε μία πρωτοφανή εικόνα για το ελληνικό κοινοβούλιο, εμφανίστηκε να κάθεται μόνος του στα κοινοβουλευτικά έδρανα κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια για τις πυρκαγιές. 

«Οι κύριοι που λείπουν είναι καθοδηγούμενοι και ποδηγετούμενοι από ξένα κέντρα. Εξωκοινοβουλευτικά κέντρα. Το λέω με το θάρρος της γνώμης που είχα πάντα ως Έλληνας πολίτης. Τα ξένα κέντρα αυτά παραπέμπουν σε Greek mafia ή Δον Κορλεόνε που λένε πως και τι θα κάνουν και πότε θα το κάνουν. Έχουμε τεράστια θέματα, πυρκαγιές, ελληνοτουρκικά ταυτότητες και άλλα και κάποιοι επιλέγουν αυτή την κατάσταση για να κάνουν τη δουλειά τους. Εγώ θα κάνω αυτό που έκανα πάντα. Είμαι έντιμος και βαθιά δημοκράτης» ανέφερε ο κ. Στίγκας από το βήμα της Βουλής, προκαλώντας αίσθηση.

Στη συνέχεια, ήρθε και η διαγραφή τριών βουλευτών του κόμματος, των κ.κ. Γιάννη Δημητροκάλλη, Χαράλαμπο Κατσιβάρδα και Γιάννη Κόντη, με τις εξελίξεις από εκεί και πέρα να είναι ραγδαίες και να προκαλούν την παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νέα στάση εργασίας στον Ρ/Σ «105,5 Στο Κόκκινο» για τα δεδουλευμένα

ΔΑΚΕ προς Μενδώνη: Να ακυρωθεί ο διαγωνισμός που φέρει υπογραφή κατηγορούμενης στο κύκλωμα εκβιαστών

Δεν υπάρχει εξαήμερη εργασία, επιμένει η Νίκη Κεραμέως

Ανακατατάξεις στις Διευθύνσεις Υγειονομικών Ελέγχων, στο φόντο του κυκλώματος εκβιαστών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα