ΑΘΗΝΑ
21:50
|
02.05.2024
Δύο άμαχοι σκοτώθηκαν και άλλοι 13 τραυματίστηκαν σε επίθεση της τρομοκρατικής ομάδας YPG/PKK στην επαρχία Ντέιρ εζ Ζορ στην ανατολική Συρία.
Οι συγκρούσεις μεταξύ του PKK/YPG και των αραβικών φυλών στο Deir ez-Zor επεκτάθηκαν στη Manbij, στη Συρία, την 1η Σεπτεμβρίου 2023.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δύο άμαχοι σκοτώθηκαν και άλλοι 13 τραυματίστηκαν σε επίθεση της τρομοκρατικής ομάδας YPG/PKK στην επαρχία Ντέιρ εζ Ζορ στην ανατολική Συρία, ανέφεραν τοπικές πηγές την Κυριακή, μεταδίδει το Anadolu.

Οι τρομοκράτες του YPG/PKK επιτέθηκαν στην πόλη Χατζίν, νότια του Ντέιρ εζ Ζορ, με βαρύ οπλισμό που εκκαθαρίστηκε από τους τρομοκράτες από αραβικές φυλές, ανέφεραν οι πηγές.

Ένα παιδί ήταν ανάμεσα στα θύματα, ενώ άλλα επτά παιδιά τραυματίστηκαν από την επίθεση.

Η επίθεση σημειώθηκε καθώς αραβικές φυλές κατάφεραν να ανακτήσουν 24 χωριά από τους τρομοκράτες του YPG/PKK, αλλά η τρομοκρατική ομάδα ανακατέλαβε δύο από αυτά σε μια πρόσφατη επίθεση.

Το Σάββατο, μέλη αραβικών φυλών εκκαθάρισαν τέσσερα χωριά από τους τρομοκράτες του YPG/PKK στην αγροτική Manbij.

Οι Άραβες αποτελούν ολόκληρο τον πληθυσμό του Ντέιρ εζ Ζορ, τον οποίο η τρομοκρατική ομάδα κατέλαβε με την υποστήριξη του αμερικανικού στρατού με το πρόσχημα της καταπολέμησης της τρομοκρατικής ομάδας Daesh/ISIS.

Η τρομοκρατική οργάνωση στρατολογεί βίαια νεαρούς Άραβες στις περιοχές που καταλαμβάνει το YPG/PKK.

Παρά τις κυρώσεις των ΗΠΑ, οι τρομοκράτες του YPG/PKK κατέλαβαν τον έλεγχο των πετρελαιοπηγών της περιοχής και χρησιμοποιούν τα έσοδα για να χρηματοδοτήσουν τις τρομοκρατικές τους δραστηριότητες.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εκστρατεία με επικεφαλής την Χάλι Μπέρι με στόχο νομοσχέδιο για την εμμηνόπαυση

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας, Αναστάσιου

Νεκρός στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο 43χρονος αγνοούμενος από την Ημαθία

Μπλακάουτ (ξανά…) στην Κένυα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα