ΑΘΗΝΑ
00:57
|
25.02.2024
Βίντεο εικονίζει την εξωτερική δεξαμενή ενός F-4 Phantom II να πέφτει από τον ουρανό πριν προσγειωθεί πάνω σε -ευτυχώς σταθμευμένα- αυτοκίνητα.
Η δεξαμενή έπεσε στο πάρκινγκ των κεντρικών γραφείων της πετρελαϊκής TPOA
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η εξωτερική δεξαμενή καυσίμου ενός πολεμικού αεροσκάφους έπεσε και προκάλεσε ζημιές σε σταθμευμένα οχήματα στο πάρκινγκ των κεντρικών γραφείων της πετρελαϊκής TPOA στην Άγκυρα, σύμφωνα με αναφορές του τουρκικού υπουργείου Άμυνας και των τοπικών ΜΜΕ.

Μάρτυρες βιντεοσκόπησαν την εξωτερική δεξαμενή, η οποία χρησιμοποιείται για την αύξηση της αυτονομίας των αεροσκαφών, να πέφτει στον αέρα.

Το εν λόγω αεροσκάφος ήταν ένα McDonnell Douglas F-4E Phantom II της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας, ανέφερε το υπουργείο. Το αμερικανικής κατασκευής πολεμικό αεροπλάνο μπορεί να μεταφέρει ένα ζεύγος μικρότερων εξωτερικών δεξαμενών 1.400 λίτρων στα άκρα των πτερυγίων και ένα μεγαλύτερο ρεζερβουάρ 2.300 λίτρων στο κέντρο του.

Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί. Το αεροπλάνο προσγειώθηκε με ασφάλεια στην αεροπορική βάση του Εσκίσεχιρ, ανέφερε ο τουρκικός στρατός.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Την υποψηφιότητά της ανακοίνωσε η Όλγα Γεροβασίλη

Αυστρία: Τέσσερις γυναίκες και ένα κορίτσι σκοτώθηκαν στη Βιέννη μέσα σε 24 ώρες

Η σορός του Αλεξέι Ναβάλνι παραδόθηκε στη μητέρα του

Κερκόπορτα σε «ολιγάρχες και Τουρκία» το ν/σ για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, λέει η Ελληνική Λύση

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα