ΑΘΗΝΑ
12:49
|
24.06.2026
Εξαιτίας των επεισοδίων διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Ούλωφ Πάλμε.
Οι αστυνομικοί΄προχώρησαν στη ρίψη δακρυγόνων
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συγκρούσεις νεαρών ατόμων με αστυνομικούς σημειώθηκαν απόψε πριν τις 21.00 έξω από τη φοιτητική εστία στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου.

Εξαιτίας των επεισοδίων διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Ούλωφ Πάλμε.

Αστυνομικές πηγές ισχυρίστηκαν μιλώντας σε δημοσιογράφους πως όλα άρχισαν όταν μία ομάδα περίπου 20 ατόμων βγήκε από το κτίριο της φοιτητικής εστίας και επιτέθηκε με πέτρες και άλλα αντικείμενα στους αστυνομικούς. Με αυτή την αφορμή, οι αστυνομικοί προχώρησαν σε ρίψη χημικών και δακρυγόνων προκαλώντας ασφυκτική κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή.

Σύμφωνα ωστόσο με μαρτυρίες φοιτητών, τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί άρχισαν να κάνουν έρευνες στο εσωτερικό της φοιτητικής εστίας προκαλώντας αντιδράσεις.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Έκθεση του ΟΗΕ: Η σεξουαλική βία χρησιμοποιείται ως «όπλο πολέμου» στη σύγκρουση στο Σουδάν

Έσβησε η φωτιά στον Ασπρόπυργο με τη συνδρομή και εναέριων μέσων (upd)

Σεισμός 5 Ρίχτερ στην Κάρπαθο

WWF Ελλάς-ΑΡΧΕΛΩΝ: Ισχυρές πιέσεις στην πλειονότητα των παραλιών ωοτοκίας της Caretta caretta

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα