ΑΘΗΝΑ
12:02
|
09.05.2024
Η εγκληματική πράξη προκαλεί σοκ. Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Ρόδου ανακοίνωσε αμοιβή 1.000 ευρώ σε όποιον δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στο δράστη ή τους δράστες.
Γατάκι
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αποτροπιασμό προκαλεί στο πανελλήνιο η σφαγή ενός μικρού γατιού λίγων μηνών στην Ιαλυσό της Ρόδου από σαδιστή ή σαδιστές που αφού τεμάχισαν το ζώο έθαψαν τμήματά του.

Ο εντοπισμός της σορού του άτυχου ζώου από περαστικούς προκάλεσε την άμεση αντίδραση της προέδρου του Φιλοζωικού Συλλόγου Ρόδου, Γιούλα Διμέλη, που με ανάρτησή της σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης ανακοίνωσε αμοιβή 1.000 ευρώ σε όποιον δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στο δράστη ή στους δράστες της αισχρής εγκληματικής πράξης σε βάρος ενός αθώου και απροστάτευτου μικρού ζώου.

Νωρίτερα, σήμερα, μετέβη κλιμάκιο του συλλόγου στην οδό Καλλικράτους της Ιαλυσού με σκοπό να πραγματοποιηθεί στη συνέχεια ιατροδικαστική εξέταση από κτηνίατρο και ακολούθως γνωμάτευση που θα κατατεθεί στην Εισαγγελία Ρόδου για κίνηση όλων των προβλεπόμενων διαδικασιών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

12 τραγούδια για την Παλαιστίνη

Το μήνυμα για τερματισμό του πολέμου στη Γάζα και λευτεριά στην Παλαιστίνη προσπαθούν να περάσουν μέσα από τη μουσική 12 γνωστοί καλλιτέχνες.
ΣΥΝΑΦΗ

Συνεχίζεται το σφυροκόπημα στη Ράφα- Εκατοντάδες χιλιάδες προσπαθούν να διαφύγουν

Ρωσία: Παρέλαση για την Ημέρα της Νίκης στην Κόκκινη Πλατεία

Σπηλιωτόπουλος: Έχω αποστασιοποιηθεί πολιτικά και ψυχικά από τη ΝΔ

Κολομβιανός Πρόεδρος: Καταδικάζει την απόφαση του ELN να συνεχίσει τις απαγωγές

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα