ΑΘΗΝΑ
08:00
|
17.05.2024
Ο 36χρονος, φέρεται πως δεν κατάφερε να ανέβει, έπεσε στη θάλασσα και ανασύρθηκε δίχως τις αισθήσεις του.
Το πλοίο Blue Horizon
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Άδοξα έχασε απόψε τη ζωή του ένας 36χρονος ημεδαπός στο λιμάνι του Πειραιά, όταν προσπάθησε να πηδήξει στον καταπέλτη του πλοίου Blue Horizon μολονότι το σκάφος είχε λύσει κάβους με προορισμό το Ηράκλειο Κρήτης.

Ο 36χρονος, που υπερεκτίμησε τις δυνάμεις του, δεν κατάφερε τελικά να πιάσει τον καταπέλτη για να ανέβει, έπεσε στη θάλασσα όπου πιθανώς χτύπησε και ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και διακομίσθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

To Blue Horizon επέστρεψε ξανά στο λιμάνι λίγα λεπτά μετά τον απόπλου

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας λήψης καταθέσεων το επιβατηγό οχηματαγωγό της Blue Star αναμένεται να αποπλεύσει για Ηράκλειο Κρήτης.

Στο σημείο της τραγωδίας βρέθηκε από την πρώτη στιγμή ο κεντρικός λιμενάρχης Πειραιά Σπύρος Ευαγγελίδης, συντονίζοντας τις έρευνες. Οι αξιωματικοί του Λιμενικού θα συλλέξουν και όλο το διαθέσιμο οπτικό υλικό προκειμένου να ανασυνθέσουν τις συνθήκες της τραγωδίας.

Το πλήρωμα ενημέρωσε τους επιβάτες για το απρόσμενο περιστατικό και στη συνέχεια επέστρεψε στο λιμάνι του Πειραιά με εντολή εισαγγελέα και λιμενάρχη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

11χρονα γενέθλια της ΒΙΟΜΕ στις 17 και 18 Μαΐου

Για το Μουσείο η πενθήμερη εργασία

Ο καιρός σήμερα: Ζέστη, αφρικανική σκόνη και ισχυροί άνεμοι

Νεκρή Ελληνίδα στην επαρχία Ουσάκ της Τουρκίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα