ΑΘΗΝΑ
16:35
|
03.05.2024
Ακόμα δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους νωρίτερα στις Σαράντα Εκκλησιές.
Κλήσεις για πλημμυρισμένα σπίτια και επιχειρήσεις
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, μετά από ξαφνικές πλημμύρες που έπληξαν συνοικίες της Κωνσταντινούπολης, αργά το βράδυ της Τρίτης.

Ισχυρές βροχοπτώσεις ξεκίνησαν στο βόρειο τμήμα της πόλης και εντάθηκαν στις περιοχές Αρναβούτκιοϊ και Μπασάκσεχιρ, μετατρέποντας τους δρόμους σε ποτάμια.

Σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο του Κυβερνήτη της Κωνσταντινούπολης ζήτησε να αποφευχθεί όσο το δυνατόν η κυκλοφορία οχημάτων στους δρόμους κατά τη διάρκεια των πλημμυρών, ενώ μονάδες των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης επιχειρούσαν σε διάφορες περιοχές, μετά από κλήσεις για πλημμυρισμένα σπίτια και επιχειρήσεις.

Οι πλημμύρες δημιούργησαν προβλήματα και σε ορισμένους σταθμούς του μετρό, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, στο Μπασάκσεχιρ πλημμύρισε και το νοσοκομείο που είχε εγκαινιαστεί μόλις πριν λίγους μήνες.

Νωρίτερα χτες, δύο ακόμα άτομα ανασύρθηκαν νεκρά και εξακολουθεί να αγνοείται η τύχη άλλων τεσσάρων εξαιτίας της κακοκαιρίας που έπληξε τις Σαράντα Εκκλησιές, κυρίως την περιοχή Ιγνέαντα κοντά στα σύνορα με τη Βουλγαρία.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Συναγερμός για τοξικό νέφος στο Βερολίνο

Οικουμενικός Πατριάρχης: Βαθύτατη έκφραση της ελευθερίας μας είναι η πίστη στην Ανάσταση

Πακιστάν: Τουλάχιστον 20 νεκροί σε δυστύχημα με λεωφορείο

Τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα: Από δύο μηχανές παρασύρθηκε η ηλικιωμένη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα