ΑΘΗΝΑ
23:46
|
06.05.2024
Όσοι κατάφεραν να φθάσουν απόψε στο ΟΑΚΑ παρακολούθησαν τη συναυλία μέσα στη βροχή και τις λάσπες με μία ομπρέλα στο χέρι...
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εύλογα έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η επιλογή των διοργανωτών της αποψινής συναυλίας του αμερικανικού συγκροτήματος Imagine Dragons, High Priority Promotions, να μην την αναβάλλει λόγω της σφοδρής βροχόπτωσης ώστε να αποφύγει την καταβολή αποζημιώσεων.

Τα σοβαρά προβλήματα και οι πλημμύρες που σημειώθηκαν από νωρίς το απόγευμα σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας εμπόδισαν πολλές εκατοντάδες γονείς να φθάσουν με τα έφηβα παιδιά τους στο ΟΑΚΑ, ενώ μία ομάδα αρκετών δεκάδων εφήβων (τουλάχιστον 100) είχε καταφέρει να φθάσει στον χώρο γιατί βρισκόταν εκεί από νωρίς,.. το μεσημέρι.

Το αποτέλεσμα της μη αναβολής της συναυλίας ήταν μία απίστευτη ταλαιπωρία όχι μόνον για όσους δεν έφθασαν αλλά και για όσους τελικά έφθασαν στο ΟΑΚΑ μετά κόπων και βασάνων καθώς στέκονται μέσα στη βροχή με την ομπρέλα στο χέρι για να παρακολουθήσουν το αγαπημένο τους συγκρότημα (που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές σε παιδιά και νέους από 10 ως 20 ετών).

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, η διοργανώτρια αρχή High Priority Promotions μετακίνησε τους θεατές αρκετές φορές, καθώς τους κατεύθυνε σε στιγμές μέσα στο γήπεδο μπάσκετ και σε άλλες τους έβγαζε έξω.

Σε χτεσινή ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρίας αναφέρεται:

«Οι επικαιροποιημένες μετεωρολογικές προβλέψεις για τις ώρες διεξαγωγής της συναυλίας δεν συντρέχουν καμία ανησυχία στο να μην πραγματοποιηθεί».

Τελικά, η συναυλία του συγκροτήματος που γίνεται στο πλαίσιο στο πλαίσιο της περιοδείας «Mercury World Tour», ξεκίνησε στις 21:00 και συνεχίστηκε με τον κόσμο μέσα στη λάσπη.

Εδώ, το συγκρότημα Imagine Dragons από περσινή υπαίθρια συναυλία στο φεστιβάλ Pinkpop της Ολλανδίας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τι πραγματικά συμβαίνει στη «Γη των όρθιων ανθρώπων»;

Αρμενία: Μεγάλη αντικυβερνητική διαδήλωση

Δανία: Χιλιάδες διαδηλώνουν υπέρ της Παλαιστίνης

Ακυρώνεται η τελετή αποφοίτησης στο Κολούμπια λόγω κινητοποιήσεων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα