ΑΘΗΝΑ
16:54
|
03.05.2024
Η μόνη επίσημη εμφάνιση θα είναι εκείνη του πρωθυπουργού που θα ανέβει στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο για την ομιλία του και την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.
Η μόνη επίσημη εμφάνιση θα είναι εκείνη του πρωθυπουργού
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την εντολή να μην παραστούν σε εκδηλώσεις της ΔΕΘ μέχρι και την Κυριακή έδωσε, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, το Μέγαρο Μαξίμου σε υπουργούς και στελέχη της κυβέρνησης, λόγω της φονικής κακοκαιρίας Daniel.

Όπως αναφέρουν πηγές, η μόνη επίσημη εμφάνιση θα είναι εκείνη του πρωθυπουργού που θα ανέβει στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο για την ομιλία του και την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου την επόμενη ημέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, δεν θα γίνει η καθιερωμένη επίσκεψή του κ. Μητσοτάκη στα περίπτερα κατά τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ενώ για αύριο το πρωί είναι προγραμματισμένη η μετάβασή του στον Έβρο, όπου αναμένεται να ανακοινώσει παρεμβάσεις για την αποκατάσταση της περιοχής με επίκεντρο την επανεκκίνηση του πρωτογενούς τομέα αλλά και τις αποζημιώσεις στους πληγέντες.

Μεταξύ των κυβερνητικών παρουσιών που ακυρώνονται είναι και η σημερινή επίσκεψη του υπουργού Ανάπτυξης, Κώστα Σκρέκα, στη διοίκηση του Συνδέσμου Εξαγωγέων ΣΕΒΕ στη Θεσσαλονίκη, ενώ πιθανότατα αναβάλλεται και η εκδήλωση για την παρουσίαση του σχεδίου ανάπλασης του εμβληματικού πρώην βιομηχανικού συγκροτήματος ΦΙΞ στην περιοχή της Δυτικής Εισόδου της πόλης, αλλά και τα εγκαίνια του νέου σταθμού κρουαζιέρας στον ΟΛΘ που είχαν προγραμματιστεί για το πρωί της Παρασκευής με την παρουσία του υπουργού Ναυτιλίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Οι Γερμανοί ξαναθυμούνται το στόλο του Πούτιν ανοικτά της Λακωνίας…

Ισραήλ: Καταγγελία στον ΟΟΣΑ κατά της Τουρκίας για την διακοπή των εμπορικών σχέσεων

«Πράσινο φως» στο Κίεβο να χτυπήσει ρωσικό έδαφος με βρετανικά όπλα

Γερμανία: Κατηγορεί τη Ρωσία για κυβερνοεπίθεση κατά του κυβερνώντος κόμματος

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα