ΑΘΗΝΑ
10:24
|
04.05.2024
Σήμερα αποκαλύφθηκε πως η επιχειρηματίας Μαρία Τσιντάμο από την Καλαβρία, που αγνοούνταν επί επτά χρόνια, δολοφονήθηκε από τον αρχιμαφιόζο Ασκόνε.
Η 42χρονη επιχειρηματίας λίγο καιρό πριν δολοφονηθεί από την Μαφία και ριχτεί το πτώμα της στα γουρούνια
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένα ακόμη παράδειγμα των αποτρόπαιων μεθόδων που χρησιμοποιούν οι «νονοί» της ιταλικής μαφίας για περισσότερο πλούτο και επιρροή δημοσιοποιήθηκε σήμερα μετά τη σύλληψη του 57χρονου Σικελού μαφιόζου Σαλβατόρε Ασκόνε στο πλαίσιο μεγάλης επιχείρησης της ιταλικής αστυνομίας κατά της μεγαλύτερης ομάδας του οργανωμένου εγκλήματος στην Ιταλία, που είναι γνωστή ως Ντραγκέτα.

Σήμερα, λοιπόν, μεταξύ άλλων ανακοινώθηκε πως η 42χρονη επιχειρηματίας Μαρία Τσιντάμο από την Καλαβρία, που αγνοούνταν επί επτά χρόνια, δολοφονήθηκε από τον αρχιμαφιόζο Ασκόνε, ο οποίος στη συνέχεια έριξε το πτώμα του θύματός του σε ένα χοιροστάσιο της Καλαβρίας σαν τροφή για τα γουρούνια…

Θύμα και θύτης

Η Τσιντάμο είχε εξαφανιστεί στις 6 Μάη 2016 στην κοινότητα Λιμπάντι της επαρχίας Βίμπο Βαλέντια, λίγο καιρό αφότου αυτοκτόνησε ο πλούσιος σύζυγός της, το Μάιο του 2015. Η Ντραγκέτα λοιπόν θέλησε να βάλει στο χέρι την περιουσία του ζεύγους και γι’ αυτό και δολοφόνησε άγρια την Τσιντάμο πετώντας το πτώμα της στα γουρούνια.

Η Ντράγκετα είναι η πιο ισχυρή και πλουσιότερη μαφιόζικη οργάνωση της Ιταλίας επειδή ελέγχει σημαντικό μέρος των ευρωπαϊκών δικτύων λαθρεμπορίας κοκαΐνης. Τα μέλη της συνηθίζουν να εξαφανίζουν τα πτώματα των θυμάτων τους πετώντας τα σαν τροφή σε χοίρους.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Σάμος: δολοφονία 70χρονου από την κόρη του

Βόλος: Φωτιά το πρωί σε δασική έκταση στο Πήλιο

Αναβλήθηκε η απόφαση για το κλείσιμο του Al Jazeera στο Ισραήλ

Τέξας: Συγκρούσεις μεταξύ πολιτειακής αρχής και διαδηλωτών λόγω Παλαιστίνης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα