ΑΘΗΝΑ
19:10
|
30.04.2024
«Ας τον έσπρωχναν μέσα, ας τον πλάκωναν στις κλωτσιές» η δήλωση της δημοσιογράφου, κα. Μάνδρου, για τον άτυχο Αντώνη.
Η μητέρα του Ζακ Κωστόπουλου απαντά στη Μάνδρου για τη δολοφονία του Αντώνη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συζήτηση σήκωσαν οι δηλώσεις της γνωστής δημοσιογράφου στη σκιά του μαρτυρικού θανάτου που βρήκε ο 36ρονος Αντώνης στα νερά του Πειραιά.

Τα λόγια της Ιωάννας Μάνδρου προκάλεσαν πλήθος αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ σήμερα ήρθε και η απάντηση από την Ελένη Κωστοπούλου, τη μητέρα του Ζακ, με αναφορά στη δολοφονία του γιού της, αλλά και στον τραγικό χαμό του Βασίλειου Μάγγου.

Η κ. Κωστοπούλου έγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook «κ. Μανδρου, ο γιος μου πέθανε από κλωτσιές, άρα αυτό που σας ενόχλησε είναι ο τρόπος που πέθανε ο Αντώνης. Αν έτρωγε όμως κλωτσιές και πέθαινε λίγο αργότερα όπως ο Ζακ ή ένα μήνα αργότερα όπως ο Βασίλειος δεν θα σας πείραζε, υποθέτω».

Υπενθυμίζεται ότι η Ιωάννα Μάνδρου είχε αναφέρει σε τοποθέτησή της «για αυτή την κτηνωδία, έχει παρέμβει ο εισαγγελέας, θα ασκηθεί βαριά ποινική δίωξη. Πρόκειται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, όταν σπρώχνεις έναν άνθρωπο ενώ το καράβι έχει ξεκινήσει, ξέρεις πως θα τον σκοτώσεις. Και είναι επαγγελματίες. Ένας άνθρωπος 36 ετών να χάσει τη ζωή του για αυτό το πράγμα; Ένας νέος άνθρωπος. Έκανε το λάθος και μπήκε στο καράβι την ώρα που ξεκινούσε. Ας τον έσπρωχναν μέσα, ας τον πλάκωναν στις κλωτσιές, ας τον παρέδιδαν στο λιμεναρχείο, ας του έβαζαν πρόστιμο, όλα εκτός από το να τον σπρώξουν έξω».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Πέδρο Σάντσεθ πάλι ξαναγεννιέται από τις στάχτες του;

Σαλαμίνα: Αστυνομικός γρονθοκόπησε άγρια ηλικιωμένο ζευγάρι και εξαφανίστηκε

Πέθανε ο ηθοποιός Μπράιαν ΜακΚάρντι

Στο πλευρό των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ ο Κουτσούμπας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα