ΑΘΗΝΑ
21:03
|
27.04.2024
Ακόμα μια γυναικοτονία. Αυτή τη φορά στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης. Δράστης και αυτόχειρας ο πρώην σύζυγος του θύματος. Αστυνομικός στο επάγγελμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες το όπλο του εγκλήματος είναι μια καραμπίνα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Γυναικοκτονία και αυτοκτονία σημειώθηκαν νωρίς το πρωί της Τρίτης στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης, με το δράστη και αυτόχειρα να είναι ένστολος και συγκεκριμένα αστυνομικός, όπως αναφέρει η κρατική τηλεόραση.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο εντόπισαν στο διαμέρισμα νεκρή μία 42χρονη γυναίκα και έναν 38χρονο άνδρα.

«Πρωινές ώρες σήμερα (12-09-2023), έπειτα από κλήση στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης για πυροβολισμούς, ανευρέθησαν από προστρέξαντες αστυνομικούς σε διαμέρισμα στην περιοχή της Καλαμαριάς 2 ημεδαπά άτομα (38χρονος άντρας – 42χρονη γυναίκα) νεκρά», σύμφωνα με την σχετική αναφορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος δράστης και αυτόχειρας, νωρίτερα είχε πάει τα δύο παιδιά του στο σχολείο. Επέστρεψε και φέρεται να σκότωσε την πρώην σύζυγό του με καραμπίνα. Το ζευγάρι σύμφωνα με μαρτυρίες είχε χωρίσει.

Οι γείτονες έχουν συγκλονιστεί από το έγκλημα και όπως είπε μάρτυρας, το ζευγάρι ζούσε πολλά χρόνια στην περιοχή και ήταν σε διάσταση.

Το τραγικό συμβάν συνέβη περίπου στις 8:15 και στο σημείο έφτασε επιτόπου κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Καμπότζη: Είκοσι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε έκρηξη σε βάση πυρομαχικών

Οι σοσιαλιστές οπαδοί καλούν τον Ισπανό πρωθυπουργό να παραμείνει στη θέση του

Αρμενία: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την οριοθέτηση των συνόρων με το Αζερμπαϊτζάν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών συντήρησης στην Αττική οδό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα