ΑΘΗΝΑ
09:28
|
28.04.2024
Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών του υποκόσμου παραπέμπουν τα πρώτα στοιχεία.
Πλαστές οι πινακίδες του οχήματος
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με όλες τις ενδείξεις να παραπέμπουν σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών του υποκόσμου, συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών του πρωτοφανούς δολοφονικού χτυπήματος χθες το απόγευμα στη Λούτσα, αλλά και για τον προσδιορισμό της ταυτότητας των έξι θυμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στο μπλε Ford Focus, που έφερε πλαστές γερμανικές πινακίδες, εντοπίστηκαν πέντε νεκρά άτομα, ενώ ένα έκτο βρέθηκε πεσμένο τραυματισμένο θανάσιμα πίσω από το όχημα.

Τα θύματα φέρονται να είχαν επάνω τους γαλλικά έγγραφα ταυτοποίησης με τούρκικα ονόματα, τα οποία πιθανότατα ήταν πλαστά, γεγονός που οδηγεί τις αστυνομικές αρχές στη διαδικασία ταυτοποίησης με δακτυλικά αποτυπώματα και dna.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως είτε στο ραντεβού που έδωσαν για να λύσουν διαφορές έπεσαν νεκροί μετά από καταιγισμό πυρών από αυτούς που θα συναντούσαν ή κάποιοι που γνώριζαν τις κινήσεις τους, έστησαν καρτέρι θανάτου και τους εκτέλεσαν πριν καλά καλά προλάβουν να αντιδράσουν.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εκτιμούν ότι η δολοφονική επίθεση έγινε από πολύ κοντινή απόσταση, καθώς τα θύματα δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν και μόνο ο οδηγός βγήκε από το αυτοκίνητό.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά οι αστυνομικοί συνέλεξαν από το σημείο της εκτέλεσης περισσότερους 25 κάλυκες από όπλο 9 χιλιοστών, οι οποίοι έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τα όπλα της δολοφονίας έχουν χρησιμοποιηθεί ξανά. Μέσα στο αυτοκίνητο των θυμάτων δεν βρέθηκαν όπλα, αναφέρουν πηγές.

Οι αρχές αναζητούν υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής που όμως είναι ελάχιστες, με κάποιους να κάνουν λόγο για ένα σκούρο αυτοκίνητο και μια μοτοσικλέτα που βρίσκονταν στη σημείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχουν καταγραφεί συνολικά επτά ανθρωποκτονίες και επτά απόπειρες ανθρωποκτονιών με πρωταγωνιστές Τούρκους υπηκόους στην Αττική που αφορούν σε δίκτυα διακίνησης ναρκωτικών, διακίνησης μεταναστών και χορήγησης πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εκπνέει τη Μ. Δευτέρα η προθεσμία για την επιστολική ψήφο

Μαρούσι: Ένας νεκρός σε επεισόδιο με πυροβολισμούς

Πασχαλινό ωράριο: Ανοικτά τα μαγαζιά, σήμερα Κυριακή

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα