ΑΘΗΝΑ
08:29
|
17.05.2024
Οι δύο μούμιες φερόμενων εξωγήινων βρέθηκαν σε ορυχείο στο Κούσκο του Περού το 2017. Σήμερα παρουσιάστηκαν σε δημόσια ακρόαση στο Κογκρέσο του Μεξικού.
Μούμια φερόμενου εξωγήινου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μεξικανοί παρουσίασαν σήμερα δύο μικρά μουμιοποιημένα δείγματα στο πλαίσιο της πρώτης του είδους ακρόασης στο κογκρέσο για την ύπαρξη εξωγήινων και ιπτάμενων αντικειμένων αγνώστου ταυτότητας (UFO).

Οι (μικρού μεγέθους) μουμιοποιημένες σοροί φέρεται πως ανακαλύφθηκαν σε ορυχείο στο Κούσκο του Περού το 2017 και πιστεύεται πως είναι ηλικίας 700 ή και 1.800 ετών. Είχαν μόνον τρία δάκτυλα στα άνω άκρα και επιμήκη κεφάλια.

Οι μούμιες υποβλήθηκαν σε ακτίνες Χ και φάνηκε πως ένα εκ των δύο είχε στο εσωτερικό του αυγά.

Σήμερα παρουσιάστηκαν σε βιτρίνες σε ειδική εκδήλωση στην Πόλη του Μεξικού αυξάνοντας τον ενθουσιασμό των υποστηρικτών της ύπαρξης εξωγήινης ζωής και της εμφάνισής της στη Γη κατά το παρελθόν.

Πρωταγωνιστής της εκδήλωσης ήταν ο Μεξικανός δημοσιογράφος και αμφιλεγόμενος «ουφολόγος» Χάιμε Μάουσαν που κατέθεσε ενόρκως πως τα μουμιοποιημένα δείγματα «δεν είναι μέρος της γήινης εξέλιξής μας» τονίζοντας πως περίπου το ένα τρίτο του  DNA των πλασμάτων που εξετάστηκε από το Αυτόνομο Εθνικό Πανεπιστήμιο του Μεξικού (UNAM) «παραμένει άγνωστης προέλευσης».

Ωστόσο, αρκετοί από τους ισχυρισμούς του στο παρελθόν περί «ούφο» αποδείχθηκαν ψευδείς.

Στη διάρκεια της δημόσιας ακρόασης στο Κογκρέσο του Μεξικού, ο Μάουσαν εμφάνισε αρκετά βίντεο «με UFO και μη προσδιορισμένα ανώμαλα φαινόμενα» πριν παρουσιάσει τη βιτρίνα με τις μούμιες των φερόμενων «εξωγήινων».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Διαμαρτυρία αστυνομικών στο Σύνταγμα

11χρονα γενέθλια της ΒΙΟΜΕ στις 17 και 18 Μαΐου

Για το Μουσείο η πενθήμερη εργασία

Ο καιρός σήμερα: Ζέστη, αφρικανική σκόνη και ισχυροί άνεμοι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα