ΑΘΗΝΑ
12:25
|
17.05.2024
Ο πρώην υπουργός Οικονομικών και υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζήτησε «συγγνώμη εκ μέρους όλου του ΣΥΡΙΖΑ».
Κριτική Τσακαλώτου σε Κασσελάκη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δριμεία κριτική άσκησε ο πρώην υπουργός Οικονομικών και υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ευκλείδης Τσακαλώτος, για το γυρισμένο στη μαρτυρική Μακρόνησο βίντεο του συνυποψηφίου του, Στέφανου Κασσελάκη.

Ο κ. Τσακαλώτος, μιλώντας στην ΕΡΤ, τόνισε ότι ήταν «μεγάλο λάθος το βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη από τη Μακρόνησο. Δείχνει έλλειψη γνώσης της Ιστορίας και της Αριστεράς, δείχνει έλλειψη συναισθηματικής νοημοσύνης». Μάλιστα, ζήτησε «συγγνώμη εκ μέρους όλου του ΣΥΡΙΖΑ».

Για τις καταστροφές από την κακοκαιρία Daniel στη Θεσσαλία και τη διαχείριση της επόμενης μέρας ο Ευκλείδης Τσακαλώτος υποστήριξε ότι είναι επιτακτική η ανάγκη ενός νέου φορέα που θα σχεδιάσει την ανασυγκρότηση της περιοχής. «Αυτό που χρειάζεται είναι η αλλαγή μοντέλου, ένα κράτος που να σχεδιάζει. Πόσους πόρους από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, διέθεσε η ΝΔ για την ανθεκτικότητα; Τι έκανε μετά τον ‘Ιανό’;», είπε ο κ. Τσακαλώτος και συμπλήρωσε:

Η πολιτεία πρέπει να ακούει τους επιστήμονες, τους τοπικούς φορείς, τα κινήματα, να ενσωματώνει την περιφερειακή διάσταση. Και όχι να αγνοεί κάθε φωνή που δεν ευθυγραμμίζεται με την πολιτική της.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ράφα: 13 ΥΠΕΞ καλούν το Ισραήλ να μην προχωρήσει σε ευρείας κλίμακας χερσαία επιχείρηση

ΗΠΑ: Σε δίωρη ανάκριση του FBI υποβλήθηκε ο Ισραηλινός ιστορικός Ιλάν Παπέ

Η Ισπανία αρνείται άδεια ελλιμενισμού σε πλοία που μεταφέρουν όπλα στο Ισραήλ

Για το Μουσείο η πενθήμερη εργασία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα