ΑΘΗΝΑ
13:04
|
08.05.2024
Εξετάζεται το ενδεχόμενο η σορός να είναι ενός 35χρονου Αυστριακού νεόνυμφου που χάθηκε μαζί με τη σύζυγό του στις πλημμύρες.
Από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Μαγνησία
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στο Αχιλλοπούλειο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η σορός άνδρα που εντοπίστηκε νωρίς σήμερα το απόγευμα από δύτες στη Μουρτιά Πυλίου.

Η σορός περισυνελέγη από σκάφος του Λιμενικού και εξετάζεται αν πρόκειται για τον 35χρονο νιόπαντρο Αυστριακό που αγνοείται εδώ και μέρες στην περιοχή του Πηλίου.

Ο 35χρονος Φίλιπ και η συνομήλικη σύζυγός του, Μικαέλα, αγνοούνται περίπου δύο βδομάδες μετά τον γάμο τους στην Αργαλαστή Πηλίου.

Το ζεύγος των νεαρών Αυστριακών που αγνοείται

Σε κάθε περίπτωση, ο εντοπισμός της σορού του άνδρα αναμένεται να ανεβάσει και επίσημα σε 17 τον αριθμό των θυμάτων της καταιγίδας Daniel στην Ελλάδα.

Ανησυχητική αύξηση της στάθμης νερού στη λίμνη Κάρλα

Στο φόντο της είδησης αυτής, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοίνωσε ότι διακόπτει προσωρινά την κυκλοφορία όλων των οχημάτων, καθώς αυξάνεται ανησυχητικά η στάθμη υδάτων της λίμνης Κάρλα.

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας οχημάτων αφορά τους ακόλουθους δρόμους:

  • Στην παράλληλη οδό με το φράγμα της λίμνης Κάρλας στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας από τη συμβολή της με την Επαρχιακή οδό Ριζομύλου – Καναλίων και μέχρι τα όρια του Νομού Μαγνησίας προς το χωριό Καλαμάκι του Νομού Λάρισας.
  • Στην παράλληλη οδό με το φράγμα της λίμνης Κάρλας στα Κανάλια Μαγνησίας από τη συμβολή της με την Επαρχιακή οδό Ριζομύλου – Καναλίων και μέχρι τέλος του φράγματος.

Η λίμνη Κάρλα βρίσκεται στα 300-350 μέτρα από τα σπίτια του Στεφανοβικείου. Ορισμένα χωριά έχουν λάβει προειδοποίηση για πιθανή εκκένωση, και συγκεκριμένα το Σωτήριο, η Νίκη και το Αχίλλειο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Σοβαρός κίνδυνος για την Κύπρο και την Ελλάδα

Συγκέντρωση και πορεία για την ημέρα της αντιφασιστικής νίκης

Βερολίνο: Γερουσιαστής δέχθηκε επίθεση από άγνωστο σε βιβλιοθήκη

Μάτι: Έφεση για το σύνολο της απόφασης από την εισαγγελία εφετών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα