ΑΘΗΝΑ
10:25
|
03.05.2024
Δεν του επιτρέπουν να ορκιστεί αν δεν παραδώσει τα κλειδιά του δωματίου, παρότι γνωρίζουν πως το σπίτι του καταστράφηκε και θα μείνει στον δρόμο.
Ζητούν να παραδώσει άμεσα τα κλειδιά του δωματίου του
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την έξωση πλημμυροπαθή φοιτητή από το δωμάτιό του στη φοιτητική εστία του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΦΕΠΑ), καταγγέλλουν ο Φοιτητικός Σύλλογος Φιλοσοφικής του ΕΚΠΑ και ο Σύλλογος Οικότροφων της εστίας.

Όπως αναφέρουν, σε σχετική τους ανακοίνωση, η διοίκηση του ΕΚΠΑ και της ΦΕΠΑ δεν επιτρέπουν στον πλημμυροπαθή φοιτητή, τελειόφοιτο του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας να παραλάβει το πτυχίο του, αν δεν φύγει από την εστία, μέχρι αύριο Παρασκευή, παρότι γνωρίζουν ότι το σπίτι του έχει πλημμυρίσει και άρα θα μείνει στον δρόμο.

Οι Φοιτητικοί Σύλλογοι προχωρούν άμεσα σε κινητοποιήσεις στην γραμματεία και τους υπεύθυνους της ΦΕΠΑ, στην πρόεδρο του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας και στην Κοσμητεία της Φιλοσοφικής απαιτώντας:

• Να επιτραπεί στον φοιτητή να καταθέσει αίτηση ορκωμοσίας και να παραμείνει στην εστία για όσο χρειάζεται.

• Άμεση εισδοχή όλων των πληγέντων φοιτητών στη ΦΕΠΑ και αξιοποίηση ξενοδοχείων για να εξασφαλιστεί η δωρεάν και ποιοτική στέγαση όλων των φοιτητών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τέμπη: Συμπληρωματική μήνυση κατά Μητσοτάκη και άλλων πολιτικών

Πρωτοβουλία Πανεπιστημιακών ΑΠΘ-ΠΑΜΑΚ: Οι φοιτητές υπερασπίζονται το δικαίωμα των Παλαιστινίων για ζωή

Μάχη δίνει στη ΜΕΘ ο 5χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Πειραιώς

Οι πληρωμές από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 10 Μαΐου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα