ΑΘΗΝΑ
02:56
|
04.05.2024
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε, ότι είναι αβάσιμες οι πληροφορίες, ότι το φράγμα ανοίχτηκε επίτηδες, με σκοπό να πλημμυρίσουν τα χωριά.
Η Ν.Δ. στηρίζει τον κ. Αγοραστό στις εκλογές
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Παύλος Μαρινάκης, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών απάντησε θετικά σε ερώτηση, αν η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει να στηρίζει την υποψηφιότητα Αγοραστού για την Περιφέρεια Θεσσαλία, βάζοντας έτσι τέλος στα σενάρια που έλεγαν ότι θα αποσύρει τη στήριξη της.

«Δεν έχει αλλάξει κάτι ως προς τη στήριξη στο πρόσωπο του κ. Αγοραστού. Η ΝΔ στηρίζει Αγοραστό για Περιφέρεια» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Παύλος Μαρινάκης.

Παράλληλα ο κ. Μαρινάκης δήλωσε, πως ο ισχυρισμός ότι ανοίχτηκε το οποιοδήποτε φράγμα, όπως στο Καράμπαλη, για να σωθεί η Καρδίτσα και να πλημμυρίσουν τα χωριά είναι αστήρικτος και δημιουργεί πολλά προβλήματα στον κόσμο αυτή η διακίνηση ψεμμάτων. «Δεν έχει καμία βάση και καμία επαφή με την πραγματικότητα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Φαίνεται, πως δεν είναι τόσο εύκολο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη να «αδειάσει» τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, όπως έκανε με άλλους και άλλους (βλέπε Πατούλη) παρά το γεγονός ότι ο θεσσαλικός κάμπος πνίγηκε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα χρόνια με τις ευθύνες της περιφέρειας να είναι σίγουρα μεγάλες.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΑΝΤΑΡΣΥΑ για αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Στη φυλακή οι ναζί της Χρυσής Αυγής

Παναμάς: Ομαλοποιείται η εκλογική κούρσα με αποδοχή της υποψηφιότητας Μουλίνο

Πυρά Ζαχάροβας κατά Κάμερον για χρήση όπλων κατά της Ρωσίας μέσω Ουκρανίας

Ο διευθυντής της CIA ξανά στο Κάιρο για παζάρι με Ισραήλ και Χαμάς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα