ΑΘΗΝΑ
07:11
|
03.05.2024
Εμφανίστηκε σήμερα να παρακολουθεί την ομιλία της Λευκορωσίδας αμφιλεγόμενης πολιτικού της αντιπολίτευσης, Σβιατλάνα Τσκχανούσκαγια.
Εύα Καΐλή
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο εμφανίστηκε σήμερα, η ευρωβουλευτής, Εύα Καϊλή, πρώτη φορά όχι μόνο μετά την προ ολίγων μηνών απελευθέρωσή της αλλά και μετά την πολύκροτη δικαστική περιπέτεια που την έθεσε στο επίκεντρο του σκανδάλου Qatargate δημιουργώντας ερωτηματικά για το ρόλο της και τα τεράστια χρηματικά ποσά που βρέθηκαν έπειτα από έρευνες των βελγικών αρχών στο διαμέρισμά της στο Βέλγιο.

Η ευρωβουλευτής, που εξελέγη με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και είχε αναδειχθεί αντιπρόεδρος του σώματος ώσπου αποπέμφθηκε λόγω της εμπλοκής της στο σκάνδαλο Qatargate, εμφανίστηκε σήμερα να παρακολουθεί την ομιλία της Λευκορωσίδας αμφιλεγόμενης εξόριστης πολιτικού της αντιπολίτευσης, Σβιατλάνα Τσκχανούσκαγια που προέβη σε έναν ακόμη αντιρωσικό κήρυγμα.

Η Εύα Καΐλή σήμερα στη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Στα τέλη του περασμένου Μαΐου, η ευρωβουλευτής έβγαλε το ηλεκτρονικό βραχιολάκι επιτήρησης με απόφαση των βελγικών αρχών αλλά παρέμενε σε κατ’ οίκον περιορισμό. Ένα μήνα μετά εμφανίστηκε μαζί με την δίχρονη κόρη της στους διαδρόμους του ευρωκοινοβουλίου και σήμερα για πρώτη φορά εμφανίστηκε στα έδρανα.

Σε πρόσφατη δήλωσή της, που έγινε γνωστή μέσω του δικηγόρου της Μιχάλη Δημητρακόπουλου, η Εύα Καΐλή εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει στην Ελλάδα, αφού πρώτα «αποτινάξει το στίγμα της κατηγορίας» που αντιμετωπίζει, είτε με αθωωτική απόφαση της δικαιοσύνης, είτε αν αυτή αργεί, με «τη δημόσια ανάδειξη στοιχείων που γκρεμίζουν το κατηγορητήριο».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εργατική Πρωτομαγιά με 191 νεκρούς εν ώρα εργασίας στην Ιταλία

Ο καιρός σήμερα: Τοπικές βροχές στα δυτικά και βόρεια

Πήρε ψήφο εμπιστοσύνης ο νέος πρωθυπουργός της Σερβίας

Εκστρατεία με επικεφαλής τη Χάλι Μπέρι με στόχο νομοσχέδιο για την εμμηνόπαυση

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα