ΑΘΗΝΑ
14:53
|
28.04.2024
Ο ιατροδικαστής φανέρωσε τον άγριο και βασανιστικό θάνατο της 10χρονης Σάρα.
Άγρια δολοφονία της 10χρονης Σάρα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νέα δολοφονία ανήλικου κοριτσιού έχει συγκλονίσει τόσο την Αγγλία όσο το Πακιστάν. Ο πατέρας, η θετή μητέρα και ο θείος της Σάρα Σαρίφ έχουν κατηγορηθεί για τη δολοφονία του 10χρονου κοριτσιού, σύμφωνα με την αστυνομία του Σάρεϊ.

Ο 41χρονος Ούρφαν Σαρίφ, η 29χρονη σύντροφός του Μπατούλ και ο 28χρονος αδελφός του Ούρφαν, Φεζέλ, από το Hammond Road, Woking, της Αγγλίας έχουν κατηγορηθεί για τη δολοφονία της 10χρονης Σάρα.

Το σώμα της άτυχης Σάρας βρέθηκε στο σπίτι της στις 10 Αυγούστου 2023 με τη νεκροψία-νεκροτομή να φανερώνει, ότι είχε υποστεί «πολλαπλούς και εκτεταμένους τραυματισμούς».

Οι τρεις ενήλικες έφυγαν από το Ηνωμένο Βασίλειο για το Πακιστάν στις 9 Αυγούστου και συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο του Gatwick το απόγευμα της Τετάρτης μετά την αποβίβαση πτήσης από το Ντουμπάι. Νωρίς το πρωί της Παρασκευής, η αστυνομία του Σάρεϊ επιβεβαίωσε ότι τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

Οι 3 κατηγορούμενοι έχουν προφυλακιστεί, ώστε να εμφανιστούν στο δικαστήριο του Guildford Magistrates’ Court την Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023. Τα πέντε αδέλφια της Σάρα, ηλικίας ενός έως 13 ετών, ταξίδεψαν επίσης στο Πακιστάν στις 9 Αυγούστου με τον Σαρίφ, την Μπατούλ και τον Μαλίκ.

Τα παιδιά βρέθηκαν από την αστυνομία στο Πακιστάν στο σπίτι του πατέρα του Σαρίφ τη Δευτέρα και από τότε μεταφέρθηκαν σε κρατικό κέντρο φροντίδας παιδιών στη χώρα. Η αστυνομία του Σάρεϊ δήλωσε, ότι η μητέρα της Σάρα, Όλγα Σαρίφ, έχει ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις και δέχεται ψυχολογική υποστήριξη από ειδικούς γιατρούς.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΗΠΑ: Εκατοντάδες συλλήψεις φοιτητών καθώς εξαπλώνονται οι διαδηλώσεις για τον πόλεμο στη Γάζα

Ένας νεκρός και τέσσερις αγνοούμενοι σε ναυάγιο με μετανάστες στη Σάμο

Εξάρχεια: Μητέρα και δύο παιδιά διασώθηκαν από φλεγόμενο διαμέρισμα

Πέντε κατακτήσεις των γυναικών στην ΕΣΣΔ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα