ΑΘΗΝΑ
19:58
|
12.05.2024
Έέχασε τη ζωή της έπειτα από ολιγοήμερη νοσηλεία με διάγνωση αμυγδαλίτιδας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Προκαταρκτική έρευνα για τον θάνατο της 20χρονης φοιτήτριας από την Χίο που κατέληξε στην  Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική του νοσοκομείου Ιωαννίνων, όπου νοσηλευόταν με διάγνωση αμυγδαλίτιδας, παρήγγειλε η εισαγγελία Ιωαννίνων, ζητώντας να διερευνηθεί η περίπτωση του αδικήματος της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, η έρευνα ζητήθηκε μετά την κατάθεση και μελέτη των στοιχείων που προέκυψαν, ενώ αναμένονται σήμερα και τα αποτελέσματα της νεκροψίας από το Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, που θα προστεθούν στον φάκελο και αναμένεται να ρίξουν φως στα αίτια της τραγικής κατάληξης της κοπέλας.

Παράλληλα, προκαταρκτική έρευνα διενεργείται και από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, μετά από εντολή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας και στο πλαίσιό της καταθέτουν γιατροί και μέλη του προσωπικού.

Υπενθυμίζεται ότι η 20χρονη φοιτήτρια, έχασε τη ζωή της έπειτα από ολιγοήμερη νοσηλεία καθώς αντί να βελτιώνεται η κατάστασή της, επιδεινώθηκε δραματικά και κατέληξε λόγω ανακοπής.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Γεωργία: Προς έγκριση το νομοσχέδιο για «ξένους πράκτορες» παρά τις αντιδράσεις

Μεγάλη πυρκαγιά στον Δυτικό Καναδά ωθεί χιλιάδες κατοίκους να εκκενώσουν

Και όμως, έχουμε δύναμη μεγαλύτερη από όση νομίζουμε

Στους 143 οι νεκροι από τις πλημμύρες στη Βραζιλία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα