ΑΘΗΝΑ
15:15
|
04.12.2023
Προσερχόμενος σε συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Νέας Ιωνίας, ο Δημήτρης Κουτσούμπας δήλωσε ότι ο χώρος του παλιού εργοστασίου θα πρέπει να διατεθεί για σχολεία.
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας στη συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Νέας Ιωνίας
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στη συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Νέας Ιωνίας, στον χώρο του πρώην εργοστασίου της «ΕΡΙΟΤΕΚ» βρέθηκε ο Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, εκφράζοντας τη στήριξη του ΚΚΕ στον αγώνα για να αποδοθεί ο χώρος στον λαό και τη νεολαία της περιοχής.

Η δήλωση του Δημήτρη Κουτσούμπα:

«Βρισκόμαστε εδώ στον χώρο του πρώην εργοστασίου της “ΕΡΙΟΤΕΚ” στη συγκέντρωση της “Λαϊκής Συσπείρωσης” Νέας Ιωνίας με επικεφαλής τον Πέτρο Αλέπη, για να διεκδικήσουμε, για να ενώσουμε τη φωνή μας μαζί με τους φορείς, τον λαό και τη νεολαία της Νέας Ιωνίας και όλης της περιοχής, ώστε αυτός ο χώρος εδώ να αποδοθεί για να γίνουν σχολεία, για να γίνουν υποδομές για τα παιδιά και όχι να πέσουν πάλι στα χέρια επιχειρηματικών συμφερόντων.

Το ΚΚΕ είναι εδώ, πρωτοστατεί σε αυτό τον αγώνα, ήδη καταθέσαμε Ερώτηση στη Βουλή για αυτό το συγκεκριμένο ζήτημα και κυρίως αναπτύσσουμε την πάλη μας μέσα στο κίνημα μαζί με τους φορείς, τον λαό και τη νεολαία της Ν. Ιωνίας, όλης της περιοχής».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Συμφωνία Αραβικών Εμιράτων με την εταιρεία πυρηνικής ενέργειας του Μπιλ Γκέιτς

Φρέντι Μπελέρης: Νέα αναβολή στο αίτημά του για άδεια ορκωμοσίας

Για συνενοχή σε εγκλήματα πολέμου εναντίον της Γάζας κατηγορείται η Ολλανδία

Με δυνατό χειροκρότημα το «τελευταίο αντίο» στον Βασίλη Βασιλικό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα