ΑΘΗΝΑ
02:28
|
02.05.2024
Το θύμα  εργαζόταν καιρό στο πάρκινγκ κεντρικής περιοχής του Πειραιά (Πραξιτέλους 147) και πυροβολήθηκε δύο φορές στο κεφάλιλ, εν ψυχρώ.
Αστυνομικοί έξω από το πάρκινγκ όπου έγινε η δολοφονία
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πατέρας τριών παιδιών ήταν ο 40χρονος εργαζόμενος σε πάρκινγκ στον Πειραιά που δολοφονήθηκε σήμερα το μεσημέρι εν ψυχρώ από έναν 68χρονο ένοπλο με δίκανο, μετά από διαπληκτισμό για το χώρο στάθμευσης μολονότι ο δράστης δεν είχε καν αυτοκίνητο!

Το θύμα  εργαζόταν καιρό στο πάρκινγκ κεντρικής περιοχής του Πειραιά (Πραξιτέλους 147) και πυροβολήθηκε δύο φορές στο κεφάλι και ξεψύχησε επί τόπου, αφήνοντας ορφανά τα τρία του παιδιά.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων της περιοχής, ο 68χρονος δεν αντιμετώπιζε ψυχικές διαταραχές. ΄Ηταν πάντα εριστικός με όλους καβγαδίζοντας, άνευ σημαντικής αφορμής, εδώ και τουλάχιστον 16 χρόνια με τους κατοίκους της περιοχής.

Η οδός Πραξιτέλους έμεινε κλειστή για ώρες μετά την εν ψυχρώ δολοφονία με δίκανο

«Δεν είναι τρελός. Είναι κακός. Του έλεγαν ότι το πάρκινγκ είναι ιδιωτικό και δεν το καταλάβαινε» είπαν ορισμένοι στους δημοσιογράφους, προσθέτοντας πως ο 68χρονος δεν είχε καν αυτοκίνητο αλλά διαπληκτιζόταν έντονα για τις θέσεις στάθμευσης. Συχνά δε «έπεφτε πάνω στα αυτοκίνητα και δε σηκωνόταν. Τώρα πήρε και την  καραμπίνα» δήλωσε χαρακτηριστικά μία γυναίκα που εργάζεται στην περιοχή.

Ο χώρος στάθμευσης στον οποίο εργαζόταν για χρόνια το θύμα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα