ΑΘΗΝΑ
17:02
|
28.04.2024
Ήταν γνωστός σε πρωθυπουργούς, προέδρους Δημοκρατίας, βουλευτές αλλά και στον απλό κόσμο. Τον βρήκαν νεκρό και η κα. Ολυμπία τον έκλαψε σαν παιδί της.
Πέθανε το 23χρονο γαϊδουράκι
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ήξερε και τον ήξεραν πολλοί. Είχε υποδεχθεί-με τη χαρακτηριστική ιαχή του-προέδρους Δημοκρατίας, Πρωθυπουργούς, βουλευτές, περιφερειάρχες, δημάρχους και δημοσιογράφους ακόμη και εκδότες.

Η καλύτερή του όμως ήταν όταν υποδεχόταν κοινούς θνητούς, Έλληνες και ξένους, κυρίως παιδιά, τα οποία επιδίωκαν ιδιαίτερα την παρέα του. Ακόμη και ο Μιχάλης, ο εγγονός των αφεντικών του, μόλις ενός έτους, έμαθε να προσποιείται τη φωνή του.

Ήταν εγκατεστημένος σ’ ένα αγρόκτημα στα Μεσόγεια, από όπου και το όνομά του. Το «Λουδοβίκος», έβγαινε από την αρχοντιά του.

Ήταν αλλοδαπός. Για την ακρίβεια δώρο του Σταύρου Ψυχάρη στους ιδιοκτήτες του αγροκτήματος και τον έφερε από την Αλβανία, ένας φίλος του Αλέκου Παπαδοπούλου. Μετά από 23 χρόνια ελληνικού βίου, ο «Λουδοβίκος των Μεσογείων» εγκατάλειψε τους θαυμαστές του. Τον βρήκε νεκρό στο σπίτι του η Ολυμπία, που τον έκλαψε σαν παιδί της.

Πνευμονία λόγω της τελευταίας νεροποντής, είχε και τα χρονάκια του.

Θα λείψει σε πολλούς. Και ας ήταν ένα ταπεινός γάιδαρος.

Πηγή: ieidiseis

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Γάζα: Ο αριθμός των νεκρών από τα ισραηλινά χτυπήματα πλησιάζει τους 34.500

ΗΠΑ: Εκατοντάδες συλλήψεις φοιτητών καθώς εξαπλώνονται οι διαδηλώσεις για τον πόλεμο στη Γάζα

Ένας νεκρός και τέσσερις αγνοούμενοι σε ναυάγιο με μετανάστες στη Σάμο

Εξάρχεια: Μητέρα και δύο παιδιά διασώθηκαν από φλεγόμενο διαμέρισμα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα