ΑΘΗΝΑ
08:15
|
14.06.2026
Aκατάλληλος για αλίευση ο Παγασητικός, όπως ανακοίνωσε ο αρμόδιος για θέματα αλιείας υφυπουργός, Σταύρος Κελέτσης.
Αλιεία στον Παγασητικό
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δεν είναι κατάλληλος για αλίευση ο Παγασητικός, όπως ανακοίνωσε ο αρμόδιος για θέματα αλιείας υφυπουργός, Σταύρος Κελέτσης.

Ο κ. Κελέτσης, που συναντήθηκε στο Βόλο με ψαράδες της περιοχής, τόνισε πως είναι άγνωστο το διάστημα κατά το οποίο τα νερά της περιοχής δεν θα είναι κατάλληλα για αλιεία, εξαιτίας της επέλασης της κακοκαιρίας Daniel.

Δεσμεύτηκε επίσης, ότι θα στηριχθούν οι αλιείς, σημειώνοντας πως το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, εξετάζει ήδη χρηματοδοτικά εργαλεία για την αρωγή τους.

Όσον αφορά στο νερό, σήμερα αναμένονται μικροβιακές αναλύσεις για συγκεκριμένα παθογόνα. Αν αυτές οι αναλύσεις αποδειχθούν «καθαρές» και η μικροβιολογική δείκτες είναι εντός των πλαισίων, τότε το νερό στον Βόλο θα είναι κατάλληλο για χρήση, όχι όμως και για πόση.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πώς φτάσαμε σε αυτή τη θέση;

Προφυλακιστέος ο 65χρονος Ιταλός για το διπλό φονικό στο Αίγιο

Δικαίωση για τον 19χρονο Γιάννη: Ένοχοι και οι τέσσερις για την τραγωδία στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής

Τρεις αρκούδες νεκρές από ανθρώπινο χέρι σε Φλώρινα και Κοζάνη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα