ΑΘΗΝΑ
01:04
|
10.05.2024
Ο Ερντογάν πρότεινε στη Ρωσία, το Αζερμπαϊτζάν και την Αρμενία να πραγματοποιήσουν μια τετραμερή συνάντηση ανώτατου επιπέδου για το ζήτημα του Ναγκόρνο-Καραμπάχ.
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε ότι προσφέρθηκε στη Ρωσία, το Αζερμπαϊτζάν και την Αρμενία να πραγματοποιήσουν μια τετραμερή συνάντηση ανώτατου επιπέδου για το ζήτημα του Ναγκόρνο-Καραμπάχ, μεταδίδει το πρακτορείο TASS.

«Ναι, είναι προτεραιότητά μας να διεξάγουμε τριμερείς συνομιλίες όπως είχε προγραμματιστεί νωρίτερα. Ωστόσο, προτείναμε επίσης συνάντηση σε τετραμερή μορφή. Εννοώντας, εγώ, ο [Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ] Πούτιν, ο [πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν] Ιλχάμ Αλίγιεφ και ο [αρμένιος πρωθυπουργός Υπουργός Νικόλ] Πασινιάν. Είπα, ας μαζευτούμε και ας συζητήσουμε τα βήματα που πρέπει να γίνουν. Μέχρι στιγμής, δεν έχουμε λάβει ούτε θετική ούτε αρνητική απάντηση σε αυτή την πρόταση», είπε ο Τούρκος ηγέτης σε συνέντευξη Τύπου στην Κωνσταντινούπολη, που προβλήθηκε από τοπικά τηλεοπτικά κανάλια πριν αναχωρήσει για τη Νέα Υόρκη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

12 τραγούδια για την Παλαιστίνη

Το μήνυμα για τερματισμό του πολέμου στη Γάζα και λευτεριά στην Παλαιστίνη προσπαθούν να περάσουν μέσα από τη μουσική 12 γνωστοί καλλιτέχνες.
ΣΥΝΑΦΗ

Εκτός Καΐρου οι αντιπροσωπείες Χαμάς και Ισραήλ

Καναδάς: Τρομοκρατική οργάνωση οι Ιρανοί Φρουροί της Επανάστασης

Ημέρα της Νίκης: Στιγμιότυπα από την ομιλία του Βλαντίμιρ Πούτιν

Επιστολή κοινής πρωτοβουλίας στα αριστερά κόμματα από τον Αλέξη Χαρίτση

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα