ΑΘΗΝΑ
04:01
|
04.05.2024
Ισραηλινά πολεμικά αεροσκάφη την Παρασκευή στόχευσαν παλαιστινιακό παρατηρητήριο κοντά στην ανατολική πλευρά της πόλης της Γάζας.
Καπνός και φλόγες υψώνονται μετά τις αεροπορικές επιδρομές των ισραηλινών δυνάμεων στην πόλη της Γάζας, στη Γάζα στις 5 Ιουλίου 2023
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ισραηλινά πολεμικά αεροσκάφη την Παρασκευή στόχευσαν παλαιστινιακό παρατηρητήριο κοντά στην ανατολική πλευρά της πόλης της Γάζας, αποκάλυψαν πηγές ασφαλείας, χωρίς να αναφέρουν ανθρώπινες απώλειες, μεταδίδει το Middle East Monitor.

Η αεροπορική επιδρομή έγινε μετά από διαδήλωση που οργανώθηκε από εκατοντάδες νέους κατά μήκος του φράχτη της Γάζας για υποστήριξη του τζαμιού Αλ Άκσα και αλληλεγγύης στους Παλαιστίνιους απεργούς πείνας μέσα στις ισραηλινές φυλακές.

Σε ανακοίνωσή τους, οι ισραηλινές δυνάμεις κατοχής ανέφεραν ότι εκατοντάδες Παλαιστίνιοι «εξεγέρθηκαν» στα ισραηλινά σύνορα, μεταξύ των οποίων: «Τοποθετήθηκαν εκρηκτικοί μηχανισμοί στο φράγμα ασφαλείας και εκτοξεύθηκαν χειροβομβίδες στα στρατεύματα».

Η ισραηλινή κατοχή επιβεβαίωσε επίσης ότι οι στρατιώτες της που σταθμεύουν στην περιοχή απάντησαν με μονάδες διασποράς ταραχών και πραγματικά πυρά.

Μετά τη διαδήλωση, οι δυνάμεις κατοχής δήλωσαν ότι πραγματοποίησαν επίθεση με μη επανδρωμένο αεροσκάφος εναντίον ενός «παρατηρητηρίου της Χαμάς κοντά στα σύνορα».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΑΝΤΑΡΣΥΑ για αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Στη φυλακή οι ναζί της Χρυσής Αυγής

Παναμάς: Ομαλοποιείται η εκλογική κούρσα με αποδοχή της υποψηφιότητας Μουλίνο

Με πάνω από 400 χιλιάδες αυτοκίνητα η έξοδος των Αθηναίων

Άγιοι Θεόδωροι: Εξαφανίστηκε και το μηχανάκι του βρέθηκε παρατημένο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα