ΑΘΗΝΑ
01:30
|
02.05.2024
Χωρίς δικηγόρο οδηγήθηκε ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή ο 68χρονος δράστης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αποχώρησε γύρω στις 11 το πρωί του Σαββάτου από το Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά ο 68χρονος ο οποίος χθες το μεσημέρι πυροβόλησε δύο φορές και σκότωσε τον 39χρονο μετά από διαπληκτισμό που είχαν έξω από υπαίθριο πάρκινγκ, επί της οδού Πραξιτέλους, στο κέντρο του Πειραιά.

Λίγο μετά τις 9:30, ο δράστης οδηγήθηκε ενώπιον Εισαγγελέα και Ανακριτή από όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί για τη στυγερή δολοφονία.

Ο ηλικιωμένος έφτασε στα Δικαστήρια κάτω από «δρακόντεια» μέτρα ασφαλείας, ενώ δεν συνοδευόταν από δικηγόρο.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, μετά την τραγωδία, ο θύτης φώναζε «σε τελείωσα, σε τελείωσα» κάτι που δείχνει το πόσο αποφασισμένος ήταν να προβεί στο έγκλημα. Νωρίτερα, μεταξύ του 68χρονου και του 39χρονου υπαλλήλου parking είχε προηγηθεί λεκτική αντιπαράθεση, όπως συνέβαινε άλλωστε πολύ συχνά καθώς, όπως λένε οι γείτονες, ο 68χρονος προκαλούσε συχνά προβλήματα στη γειτονιά.

Μετά την δολοφονία, ο δράστης ταμπουρώθηκε για λίγο στο σπίτι του και στη συνέχεια βγήκε και παραδόθηκε. Ενώπιον των αστυνομικών, ο 68χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε πως δεν ήθελε να καταλήξει έτσι η ιστορία, προσθέτοντας πως είχε προστριβές εδώ και καιρό με τον άνδρα για τις θέσεις στάθμευσης των αυτοκινήτων.

«Είχαμε χρόνια προστριβές. Έβαζαν τα αυτοκίνητα από το πάρκινγκ ακόμα και στο πεζοδρόμιο. Έκλειναν τους δρόμους. Είχα εκφράσει πολλές φορές την αγανάκτησή μου. Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι» φέρεται να υποστήριξε.

Όσον αφορά στην καραμπίνα που χρησιμοποίησε για να αφαιρέσει τη ζωή του θύματος, δεν ήταν νόμιμα στην κατοχή του.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα